Με αλλοιωμένα αποτελέσματα αγωνίστηκε η Βανέσα Μέι
Χάρη σε... πλαστά αποτελέσματα φέρεται να έλαβε μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι η Βανέσα Μέι που αγωνίστηκε υπό την σημαία της Ταϊλάνδης με το όνομα Βανέσα Βάνακορν. Την Παρασκευή συνελήφθησαν στη Λιουμπλιάνα τέσσερα άτομα για αλλοίωση αποτελεσμάτων της γνωστής βιολίστριας σε μία προσπάθεια να τη βοηθήσουν να λάβει μέρους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Χάρη σε… πλαστά αποτελέσματα φέρεται να έλαβε μέρος στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι η Βανέσα Μέι που αγωνίστηκε υπό την σημαία της Ταϊλάνδης με το όνομα Βανέσα Βάνακορν.
Την Παρασκευή συνελήφθησαν στη Λιουμπλιάνα τέσσερα άτομα για αλλοίωση αποτελεσμάτων της γνωστής βιολίστριας σε μία προσπάθεια να τη βοηθήσουν να λάβει μέρους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Για να λάβει μέρος στους αγώνες του Σότσι, η Μέι έπρεπε να περάσει από τέσσερα προκριματικά μίτινγκ στο γιγαντιαίο σλάλομ, στη Σουηδία, στη Νορβηγία, στη Σλοβενία και στην Ελβετία.
Σύμφωνα με την χιονοδρομική ομοσπονδία της Σλοβενίας, βρέθηκαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία έγινε παραποίηση στους χρόνους, αλλά και στην κατάταξη.
Η λίστα των συμμετοχών περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και αθλήτρια που δεν αγωνίστηκε, ενώ και οι ημερομηνίες που αναφέρονται δεν είναι οι πραγματικές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα
- Το Ισραήλ κατεδαφίζει κτίρια – ανάμεσά τους σχολείο – στο νότιο Λίβανο
- Ο τελευταίος που είδε ζωντανό και μίλησε με τον Αλέκο Δασκαλάκη πριν τη μοιραία διαδρομή – Νέες πληροφορίες στο φως



