Ένταση στο Μαρούσι σε πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής
Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μαρούσι όταν άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου επιχείρησαν να προσεγγίσουν γραφεία της Χρυσής Αυγής.
Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μαρούσι όταν άτομα του λεγόμενου αντιεξουσιαστικού χώρου επιχείρησαν να προσεγγίσουν γραφεία της Χρυσής Αυγής.
{{{ map }}}
Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 18:30 στον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Μαρούσι. Στη συνέχεια περισσότερα από 200 άτομα κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται στη διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Μαραθωνοδρόμου.
Ωστόσο εμποδίστηκαν από διμοιρίες των ΜΑΤ και τότε επικράτησε ένταση.
Στα γραφεία της ΤΟ της ΧΑ στο Μαρούσι πραηματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία πήραν μέρος οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις
- Μπολόνια: Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς για τον θάνατο μαροκινού πολίτη α λα Φλόιντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Προς νέο καθεστώς και για τις απολύσεις
- Γιατί το πετρέλαιο δεν έφτασε τα 200 δολάρια
- Θεομηνία χτύπησε τη Δράμα – Θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα και έριξαν κολώνες – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
