Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός Αργεντινός δημοσιογράφος στο Μουντιάλ

Νεκρός Αργεντινός δημοσιογράφος στο Μουντιάλ

Θρήνος στην Αργεντινή λίγες ώρες πριν από το σημαντικό ματς με την Ολλανδία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της χώρας, που κάλυπτε τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Χόρχε Λόπες σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Σάο Πάουλο. Το ταξί που επέβαινε ο 38χρονος συγκρούστηκε με κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ύποπτοι εγκληματίες που εκείνη την ώρα καταδιώκονταν από την αστυνομία.

Θρήνος στην Αργεντινή λίγες ώρες πριν από το σημαντικό ματς με την Ολλανδία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους της Αργεντινής, που κάλυπτε τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Χόρχε Λόπες σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο Σάο Πάουλο. Το ταξί που επέβαινε ο 38χρονος συγκρούστηκε με κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ύποπτοι εγκληματίες που εκείνη την ώρα καταδιώκονταν από την αστυνομία.

Ο γνωστός με το παρατσούκλι «Τόπο» κάλυπτε το Μουντιάλ της Βραζιλίας για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού της Αργεντινής «La Red». Όπως μετέδωσαν η εφημερίδα της χώρας της λατινικής Αμερικής «Ole» και η ισπανική «As», ο εκλιπών διατηρούσε πολύ στενές σχέσεις με αρκετούς διεθνείς παίκτες της «αλμπισελέστε».

Αφού χτυπήθηκε από το καταδιωκόμενο όχημα, το ταξί έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε στύλο κι ο Λόπες πετάχτηκε έξω από αυτό. Ο οδηγός του ταξί γλίτωσε με απλές εκδορές, ενώ οι τρεις ύποπτοι που επέβαιναν στο κλεμμένο αυτοκίνητο δεν έπαθαν το παραμικρό, αλλά συνελήφθησαν.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής εξέφρασε μέσω του Twitter τη βαθιά της λύπη για τον θάνατο του Λόπες, ενώ η εκπρόσωπος της FIFA, Ντέλια Φίσερ, εξέφρασε επίσης τα συλληπτήρια της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

«Δεν χάσαμε μόνο ένα δημοσιογράφο, προσωπικά έχασα έναν φίλο. Μεγάλος πόνος» έγραψε στο twitter ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Επίσης, ο Ρανταμέλ Φαλκάο σχολίασε τα άσχημα νέα για τον θάνατο του Λόπες.

Η δημοσιογραφική κοινωνία των δημοσιογράφων που καλύπτουν τους αγώνες του Μουντιάλ «χτυπήθηκε» από ένα ακόμη ατυχές περιστατικό. Στιε 2 Ιουλίου, η κόρη του γνωστού Αργεντινού ρεπόρτερ, Μιγκέλ «Τίτι» Φερνάντες σκοτώθηκε έξω από το Μπέλο Οριζόντε σε τροχαίο δυστύχημα που επίσης προκλήθηκε από εγκληματίες που προσπαθούσαν να τη ληστέψουν με τους άλλους δύο δημοσιογράφους που ταξίδευαν μαζί της.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία

Ο διεθνής επιθετικός της Γκρέμιο, Ντιέγκο Κόστα, προχωρά σε μια σπουδαία κίνηση για να βοηθήσει τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024