«Κλαίει ο κόσμος του ποδοσφαίρου», είπε ο Μαραντόνα για Ντι Στέφανο
Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους, που ανέδειξε το διεθνές ποδόσφαιρο και για την απώλεια του, μίλησε και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους, που ανέδειξε το διεθνές ποδόσφαιρο και για την απώλεια του, μίλησε και ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
«Ο κόσμος του ποδοσφαίρου πρέπει να κλαίει, γιατί πέθανε ένας αληθινά μεγάλος», δήλωσε αρχικά ο Μαραντόνα που χαρακτήρισε τον Ντι Στέφανο δάσκαλο του και πρόσθεσε: «Μου έμαθε πάρα πολλά. Ηταν μεγάλος, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος. Ηταν φαινόμενο».
Μάλιστα, ο Αργεντινός θρύλος, θυμήθηκε μία συνάντηση του με τον Ντι Στέφανο στην Ισπανία: «Δεν είχα δει ποτέ μέσα σ΄ένα εστιατόριο να σηκώνονται όλοι οι θαμώνες.
Μόλις μπήκαμε, σηκώθηκαν όλοι και τον χειροκρότησαν! Και μου είπε αμέσως: «Αντε…Βιάσου, βιάσου», γιατί δεν του άρεσαν τέτοιου είδους περιστατικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στο Κορδελιό
- Tα δάκρυα συγκίνησης του Τζον Τραβόλτα από τις Κάννες
- Super League: Live η κρίσιμη 9η αγωνιστική των play out
- Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με τραυματισμούς και προσαγωγές σε ποντιακό γλέντι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έλαμψαν στο Ολυμπιακό Χωριό: Μπάσκετ, Fair Play και αξίες για μια ζωή (pics, vids)


