Επετειακή συμμετοχή της Skoda στο Ράλλυ Βοημίας
Τη συμπλήρωση 40 ετών από τη δημιουργία των Skoda 180 RS και 200 RS γιορτάζει η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία συμμετέχοντας με δύο ειδικά διαμορφωμένα Skoda Fabia Super 2000 στο Ράλλυ Βοημίας.
Την αφοσίωσή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό μάς υπενθυμίζει η Skoda με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από τη δημιουργία των θρυλικών Skoda 180 RS και 200 RS.
Η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία θα συμμετάσχει με δύο ειδικά διαμορφωμένα Skoda Fabia Super 2000 στο Ράλλυ Βοημίας, στον αγώνα δηλαδή που σαράντα χρόνια πριν τα Skoda 180 RS και 200 RS είχαν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο τους.
«Για σαράντα χρόνια, το ακρωνύμιο «RS» αποτελεί το συνώνυμο συγκεκριμένων, σπορ προτάσεων της Skoda. Η επετειακού χαρακτήρα εμφάνιση στο Ράλλυ Βοημίας πραγματοποιείται με σκοπό να υπογραμμιστεί η σημαντικότητα των μοντέλων RS στη φίρμα αλλά και για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στις αγωνιστικές επιτυχίες που έχει γνωρίσει στο παρελθόν και στις επιτυχίες που γνωρίζει σήμερα», δήλωσε ο Dr Welsch μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Skoda.
To Ράλλυ Βοημίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11-12 Ιουλίου 2014.
auto.in.gr
- Γερμανία: Στη φυλακή ο 26χρονος Έλληνας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου ελεγκτή τρένου
- Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Ο Ντάνι Γκαρθία κάνει το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους» (vid)
- Μεγάλο κύμα απολύσεων στη Washington Post – Κλείνει το αθλητικό τμήμα, αντιδράσεις εργαζομένων
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 1-1: Άντεξαν με δέκα οι Βοιωτοί και πήραν προβάδισμα για τον τελικό Κυπέλλου
- Politico: Σε διπλό ταμπλό «παίζει» η κυβέρνηση με τους μετανάστες – Ισορροπώντας σε ένα λεπτό σχοινί
- Αυτός ο ουρανοξύστης της Νέας Υόρκης είχε 1 στις 16 πιθανότητες να καταρρεύσει – Μόνο ένας άνθρωπος το γνώριζε
