Στο διάβασμα το ρίχνουν Βρετανοί για να σώσουν δημοτική βιβλιοθήκη
Άδεια έχουν μείνει τα ράφια της δημοτικής βιβιλιοθήκης στο βόρειο Ντέβον της Βρετανίας, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν κατά εκατοντάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο να δανειστούν βιβλία, καθώς η βιβλιοθήκη απειλείται με λουκέτο.
Άδεια έχουν μείνει τα ράφια της δημοτικής βιβιλιοθήκης στο βόρειο Ντέβον της Βρετανίας, καθώς οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν κατά εκατοντάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο να δανειστούν βιβλία, καθώς η βιβλιοθήκη απειλείται με λουκέτο.
Πρόκειται για μια μεγάλη εκστρατεία που έχουν ξεκινήσει οι κάτοικοι, καθώς το δημοτικό συμβούλιο ανακοίνωσε περικοπές, οι οποίες είναι πιθανό να οδηγήσουν στο κλείσιμο της αγαπημένης τους βιβλιοθήκης.
Έτσι αποφάσισαν να δείξουν πόσο απαραίτητη τους είναι, παίρνοντας όσα περισσότερα βιβλία χωρούσαν στα χέρια τους.
Μόνο το Σάββατο εμφανίστηκαν στη βιβλιοθήκη πάνω από 300 κάτοικοι, όλων των ηλικιων, που συμμετέχουν στην εκστρατεία «Σώσε τη βιβλιοθήκη Braunton»
Η εκστρατεία ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες από μια ομάδα μαθητών δημοτικού που ζητούσαν την προστασία της βιβλιοθήκης.
Το παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης έμεινε εντελώς άδειο και στα περισσότερα από τα υπόλοιπα τμήματα τα μισά ράφια άδειασαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια νέα καριέρα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Το Hollywood είναι η επόμενη μεγάλη… μπίζνα του CR7
- Ο Σταύρος Φλώρος δίνει μεγάλη μάχη και στέλνει συγκλονιστικό μήνυμα ελπίδας
- Ράμα για επεισόδια στην Αλβανία: Συγχαρητήρια στην αστυνομία, μηδενική ανοχή στην «άμυαλη συμμορία με τους μύες»
- Μουντιάλ 2026: Με Πελίστρι η αποστολή της Ουρουγουάης (pic)
- Η ΕΕ θα αποτρέψει τη Μόσχα να ωφεληθεί από τον πόλεμο στο Ιράν – Παγώνει το πλαφόν τιμών στο ρωσικό πετρέλαιο
- Νέο εύρημα που παραπέμπει σε πυραυλικό εξάρτημα ξεβράστηκε στην Κρήτη




