Άμεση εξόφληση οφειλών ζητούν από τον ΕΟΠΥΥ οι φαρμακοποιοί
Την άμεση εξόφληση των οφειλών του ΕΟΠΥΥ για την φαρμακευτική δαπάνη του μηνός Μαρτίου ζητά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, κάνοντας λόγο για καθυστέρηση πέρα από τα συνηθισμένα όρια.
Την άμεση εξόφληση των οφειλών του ΕΟΠΥΥ για την φαρμακευτική δαπάνη του μηνός Μαρτίου ζητά ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, κάνοντας λόγο για καθυστέρηση πέρα από τα συνηθισμένα όρια.
Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του οργανισμού, Δημήτρη Κοντό, οι φαρμακοποιοί ζητούν να τακτοποιηθούν οι οικονομικές οφειλές του ΕΟΠΥΥ που αφορούν στην φαρμακευτική περίθαλψη του Μαρτίου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι οι επιταγές των φαρμακοποιών που παραμένουν στον αέρα, δεν μπορούν να περιμένουν τον συντονισμό όλων των εμπλεκομένων στις διαδικασίες εξόφλησης. Απαιτούμε την άμεση εξόφληση εντός των επομένων 24 ωρών».
Μαίρη Μπιμπή
health.in.gr
- Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από τις επιθέσεις σε στρατιωτικούς στόχους
- Νέα αποκάλυψη για τη δράση της ICE: Πράκτορας είχε σκοτώσει πολίτη το 2025
- 76ο Φεστιβάλ Βερολίνου: Χρυσή Αρκτος στα «Κίτρινα Γράμματα» του Ιλκέρ Τσατάκ
- Κρήτη: Έδειραν κατηγορούμενο μέσα στα δικαστήρια
- Ερνανγκόμεθ: «Ο πρώτος τίτλος σημαίνει πολλά – Εχουμε την πίεση να τους κερδίζουμε όλους» (vid)
- Ισπανία: Επενδύει στις σχέσεις με την Κίνα για την ασιατική στρατηγική της