
Κινητοποιήσεις κατά αξιολόγησης και διαθεσιμότητας ξεκινά η ΑΔΕΔΥ
Κινητοποιήσεις ξεκινά η ΑΔΕΔΥ ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο και την κατάργηση των μέτρων της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.
Κινητοποιήσεις ξεκινά η ΑΔΕΔΥ ζητώντας την απόσυρση του σχεδίου νόμου για την επιλογή προϊσταμένων στο Δημόσιο και την κατάργηση των μέτρων της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.
Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν με καταλήψεις των γραφείων διοίκησης και προσωπικού στις υπηρεσίες και τους χώρους εργασίας, ενώ στις 3 θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια των εργαζομένων του Δημοσίου σε όλη τη χώρα.
Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών.
Οι κινητοποιήσεις της ΑΔΕΔΥ θα κλιμακωθούν στις 9 Ιουλίου, με 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλο το Δημόσιο συγκεντρώσεις και πορείες σε όλη τη χώρα.
Τη Δευτέρα, εξάλλου, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προγραμματίσει για τη 1 μετά το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δίκη για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης είχε μηδενική προϋπηρεσία, εκτελούσε καθήκοντα μόνος για τρίτη μέρα», είπε ο συνήγορος του Β. Σαμαρά
- Άργος: Διασωληνωμένος με τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Μάχη με τα κύματα στην Κεφαλονιά: Πώς μία νεαρή ναυαγοσώστρια έσωσε 7 ανθρώπους από επικίνδυνο ρεύμα
- Η ταινία «Backrooms» ξεπέρασε τα 350 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως – Ρεκόρ σε Κίνα, Γαλλία, Ρωσία
- Δήμος Αθηναίων: Τα πρώτα 100 κλιματιστικά σε ευάλωτα νοικοκυριά
- Θεσσαλονίκη: Περιβαλλοντική ρύπανση από βουνά αποβλήτων σε παράνομη εταιρεία ανακύκλωσης – Συνελήφθη 46χρονος

