Απελευθερώθηκαν από τους φιλορώσους στην Ουκρανία 4 παρατηρητές του ΟΑΣΕ
Τέσσερις παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), οι οποίοι είχαν απαχθεί τέλη Μαΐου από τους φιλορώσους αντάρτες, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Οργανισμός.
Τέσσερις παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), οι οποίοι είχαν απαχθεί τέλη Μαΐου από τους φιλορώσους αντάρτες, αφέθηκαν τελικά ελεύθεροι, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Οργανισμός.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τέσσερα μέλη της ομάδας μας που εδρεύει στο Λουχάνσκ [στην ανατολική Ουκρανία] απελευθερώθηκαν έπειτα από 32 ημέρες αιχμαλωσίας» ανέφερε η αποστολή του ΟΑΣΕ στην Ουκρανία μέσω Facebook και Twitter.
Ανταποκριτής του πρακτορείου Reuters είδε τους παρατηρητές- τρεις άνδρες και μία γυναίκα- να οδηγούνται από βαριά οπλισμένους άνδρες στην είσοδο ξενοδοχείου στο Ντονέτσκ.
Πρόκειται για τη δεύτερη ομάδα παρατηρητών που απελευθερώνεται -η πρώτη είχε αφεθεί ελεύθερη τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό/Γερμανικό
- Δέκα πτώματα βρέθηκαν στο Μεξικό, πέντε εκ των οποίων κρέμονταν μαζί από γέφυρα με ένα μήνυμα
- «Τίτλοι τέλους» από τον Άντι Μπέρναμ στην ψηφιακή ταυτότητα που προωθούσε ο Κιρ Στάρμερ
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ

