Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρίτη μέρα μάχης των πυροσβεστών με τις φλόγες στη Μαλεσίνα

Τρίτη μέρα μάχης των πυροσβεστών με τις φλόγες στη Μαλεσίνα

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η μάχη των πυροσβεστών με το πύρινο μέτωπο στη Μαλεσίνα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Στην περιοχή επιχειρούν 25 οχηματα με 58 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 53 πυροσβεστών, 4 ιδιωτικά βυτιοφόρα, ενώ ρίψεις νερού κάνουν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η μάχη των πυροσβεστών με το πύρινο μέτωπο στη Μαλεσίνα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.

Στην περιοχή επιχειρούν 25 οχηματα με 58 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 53 πυροσβεστών, 4 ιδιωτικά βυτιοφόρα, ενώ ρίψεις νερού κάνουν 2 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
{{{ map }}}
Σύμφωνα με τον LamiaFm1-96,2 ανεπίσημα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν καεί 2.000 στρέμματα δασικής και γεωργικής έκτασης καθώς και δυο -τρία μικρά οικήματα πιθανόν αγροτικές αποθήκες.

Το σημείο στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά είχε καεί και το 1983, τότε ήταν διαπιστωμένος εμπρησμός, αλλά αναδασώθηκε ένα μέρος του.

Μάλιστα, σε Μάζι και Μαλεσίνα χτυπήσαν πολλές φορές οι καμπάνες και οι κάτοικοι κλήθηκαν να προστατέψουν τις περιουσίες τους και τα σπίτια τους.

Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, το Σάββατο ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς είναι πολύ υψηλός για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας, τμήμα της Εύβοιας, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τη Λέσβο και τη Χίο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024