Για λαϊκισμό κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας της ΝΔ
Με συνέντευξή του στον κυριακάτικο Τύπο, ο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεν δικαίωμα να επιδιώκει τη διαμόρφωση δικού του στίγματος στην κοινωνική ατζέντα, φτάνει όμως, όπως λέει, «να μην ξεχνά ότι άλλο η κοινωνική πολιτική και άλλο ο ανεύθυνος λαϊκισμός.«Επαναστάτες του τίποτα δεν προσθέτουν, αφαιρούν».
Με συνέντευξή του στον κυριακάτικο Τύπο, ο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος δηλώνει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μεν δικαίωμα να επιδιώκει τη διαμόρφωση δικού του στίγματος στην κοινωνική ατζέντα, φτάνει όμως, όπως λέει, «να μην ξεχνά ότι άλλο η κοινωνική πολιτική και άλλο ο ανεύθυνος λαϊκισμός».
«Επαναστάτες του τίποτα δεν προσθέτουν, αφαιρούν» λέει ο κ. Παπαμιμίκος στο Πρώτο Θέμα.
Αναφέρεται επίσης στην ανάγκη να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις, αλλά και να γίνει άνοιγμα στις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του κέντρου απέναντι στους λαϊκιστές.
Δηλώνει πως πλέον διορθώνονται αδικίες, συνεχίζονται οι μεταρρυθμίσεις και λαμβάνονται αποφάσεις κοινωνικής στήριξης.
Τάσσεται πάντως κατά της διεύρυνσης προς τα δεξιά. «Είμαστε αντίθετοι στα άκρα και τις ακρότητες. Αυτά αποκλείονται ξεκάθαρα, εκφράζουμε με τις πολιτικές μας τους δημιουργικούς και τους παραγωγικούς Έλληνες, αυτούς που ασπάζονται τις διαχρονικές αξίες της παράταξής μας και τον ριζοσπαστισμό του μεταρρυθμιστικού Κέντρου, απέναντι στους λαϊκιστές» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γερμανία: Ανδρας κρατά ομήρους 2 παιδιά – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ντόρτμουντ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Μύρισε εκλογές
- Λαζόπουλος για την παρακολούθησή του με Predator: Oι ιδιώτες ήθελαν να μάθουν αν θα ζήσω ή αν θα πεθάνω;
- Οι ΗΠΑ… διασπείρουν πυρηνικά όπλα στην Ευρώπη – Ποιες εταιρείες κερδίζουν
- Ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προειδοποιεί ότι επίκειται νέα μαζική πυραυλική επίθεση από τη Ρωσία

