Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΥΠΕΚΑ: Επιβολή προστίμων 400 χιλ. ευρώ για περιβαλλοντικές παραβάσεις

ΥΠΕΚΑ: Επιβολή προστίμων 400 χιλ. ευρώ για περιβαλλοντικές παραβάσεις

Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 403.750 ευρώ για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας σε 13 μονάδες, υπέγραψε ο ειδικός γραμμάτεας Υδάτων Κ.Τριάντης, μετά από εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) του ΥΠΕΚΑ, της οποίας προΐσταται.

Την επιβολή προστίμων συνολικού ύψους 403.750 ευρώ για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας σε 13 μονάδες, υπέγραψε ο ειδικός γραμμάτεας Υδάτων Κ.Τριάντης, μετά από εισήγηση της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος (ΕΥΕΠ) του ΥΠΕΚΑ της οποίας προΐσταται.

Τα πρόστιμα αναφέρονται σε περιβαλλοντικές παραβάσεις που διαπιστώθηκαν στη διάρκεια ελέγχων από Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, με κυριότερες τις παραβάσεις στη μη τήρηση των περιβαλλοντικών όρων σε κάθε μία από αυτές και σε θέματα διαχείρισης επικίνδυνων βιομηχανικών, αστικών και άλλων αποβλήτων, υπερβάσεις τιμών εκπομπών, παράνομη διάνοιξη δρόμου κ.ά.

Μεταξύ των μονάδων στις οποίες επιβλήθηκαν τα πρόστιμα, περιλαμβάνονται: μία επιχείρηση Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής, δύο επιχειρήσεις σκραπ, μία επιχείρηση διαχείρισης ΑΕΕΚ, μία υγειονομική μονάδα, ένα ελαιουργείο, μία κεραμοποιία, μία βιομηχανία αλλαντικών, μία τεχνική εταιρεία, τρεις ΟΤΑ (δήμοι) και ένας σύνδεσμος διαχείρισης στερεών αποβλήτων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024