Toyota GT 86 2015: Τα δύο πρόσωπα του Ιανού
Ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο του ιαπωνικού πισωκίνητου coupe δοκιμάζει το βήμα του στο Nurburgring, δίνοντας δικαιολογημένη τροφή σε σενάρια μιας ισχυρότερης εκδοχής η οποία θα αποτελέσει μέρος της ανανέωσής του.
Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ένα δοκιμαστικό πρωτότυπο GT 86 να δοκιμάζει το βήμα του στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης.
Παρά το προφανές της ταυτότητας του αυτοκινήτου, αυτό που δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί είναι αν πρόκειται για μια ειδική και ισχυρότερη έκδοση του GT 86 η οποία θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, ορισμένα τμήματα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα ή για κάποιο ανάλογο πακέτο εξοπλισμού που θα διατίθεται προαιρετικά για την ανανεωμένη, έκδοση του ιαπωνικού coupe.
Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ο επικεφαλής εξέλιξης του GT 86, Tetsuya Tada, έχει αναφέρει, ότι η ανανεωμένη εκδοχή του πισωκίνητου coupe η οποία αναμένεται το 2015, θα μπορούσε να επωφεληθεί από μία ισχυρότερη έκδοση.
Σύμφωνα με τον ίδιο η τελευταία θα αξιοποιήσει έναν μεγαλύτερο boxer κινητήρα σε συνδυασμό με ανασχεδιασμένο σύστημα εισαγωγής αέρα και αναβαθμισμένο σύστημα εξαγωγής το οποίο η Toyota θα εξελίξει σε συνεργασία με την Gazoo Racing.
AUTOMEDIA
- Βραζιλία: Ανακαλεί τον πρεσβευτή της στο Μπουένος Αϊρες μετά τις «προσβλητικές» δηλώσεις του Μιλέι
- ΛΔ Κονγκό: 3.200 κρούσματα του Εμπολα, συμπεριλαμβανομένων 1.405 θανατηφόρων
- Γερμανία: Ο υπουργός Μεταφορών ζητά την απόλυσή του κάνοντας λόγο για «αναξιοπρεπή κατάσταση»
- Ουκρανία: «Χτυπήθηκαν λιμάνια και πλοία» από τις ρωσικές δυνάμεις ενώ βυθίστηκε το Golden Leo
- Βιετνάμ: 17 ναυτικοί αγνοούνται έπειτα από ναυάγιο φορτηγού στη Νότια Σινική Θάλασσα
- Πετρέλαιο: Πτώση των τιμών κατά 5% και πλέον εξαιτίας ελπίδων για συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
