Νέα Σύνοδος Κορυφής στις 17 Ιουλίου για τη διαδοχή Ρομπάι – Άστον
Σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής θα προσέλθουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των «28» στις 17 Ιουλίου, όπως δήλωσε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Έντα Κένι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΕΛΚ στο Βέλγιο πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Η νέα Σύνοδος αναμένεται να επικεντρωθεί στο διορισμό υψηλόβαθμων αξιωματούχων της ΕΕ, περιλαμβανομένων προέδρου και επικεφαλής διπλωματίας της Ένωσης.
Σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής θα προσέλθουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων των «28» στις 17 Ιουλίου, όπως δήλωσε ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Έντα Κένι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του ΕΛΚ στο Βέλγιο πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Η νέα Σύνοδος αναμένεται να επικεντρωθεί στο διορισμό υψηλόβαθμων αξιωματούχων της ΕΕ, περιλαμβανομένων προέδρου και επικεφαλής διπλωματίας της Ένωσης.
«Αναμένουμε ότι θα υπάρξει μία ακόμη Σύνοδος Κορυφής στις 17 Ιουλίου» ανέφερε ο Έντα Κένι κατά τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Κουρτρέ στο βορειοδυτικό Βέλγιο.
Η Σύνοδος θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα αφού το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κληθεί να εκλέξει τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Πυρκαγιές: Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από αμέλεια σε Έβρο και Γρεβενά
- Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε μεταπτυχιακό από την Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού της Βουλγαρίας
- Ο χρόνος των εκλογών ως «όπλο»: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν στην πρόωρη κάλπη ή στο τέλος της 4ετίας
- Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Η Ελλάδα πάντα στέκεται στο πλευρό της Κύπρου
- Αγορά εργασίας: Οι εργοδότες παραπονιούνται για έλλειψη ταλέντων, είναι πραγματικά έτσι; Το λάθος με την AI
- LIVE: Ιταλία – Ελλάδα

