Μελλόνυμφοι πλήρωσαν τα ενοίκια άνεργης αντί να αγοράσουν μπομπονιέρες
Σε μία πράξη που συγκινεί, και που θα μπορούσε να γίνει ακόμα και έθιμο, προχώρησαν δύο νέοι άνθρωποι στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι οποίοι το Σάββατο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Κώστας και η Άννα επέλεξαν να διαθέσουν τα χρήματα που θα έδιναν για μπομπονιέρες για να πληρώσουν τα ενοίκια που χρωστούσε μία 28χρονη, άνεργη και έγκυος στον έβδομο μήνα, η οποία κινδύνευε με έξωση.
Σε μία πράξη που συγκινεί, και που θα μπορούσε να γίνει ακόμα και έθιμο, προχώρησαν δύο νέοι άνθρωποι στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι οποίοι το Σάββατο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Ο Κώστας και η Άννα σκέφτηκαν ότι είναι προτιμότερο να διαθέσουν τα χρήματα που θα τους κόστιζαν οι μπομπονιέρες, στις οποίες ελάχιστοι καλεσμένοι δίνουν σημασία, για έναν καλό σκοπό και να βοηθήσουν συνανθρώπους τους που έχουν πραγματική ανάγκη.
Έτσι, αποφάσισαν να πληρώσουν τα ενοίκια που χρωστούσε μία 28χρονη άνεργη και έγκυος στον έβδομο μήνα, η οποία κινδύνευε με έξωση.
Σύμφωνα με το Cretalive.gr, το ζευγάρι ήρθε σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και του κατέβαλε δύο ενοίκια, ώστε η 28χρονη άνεργη να φέρει στον κόσμο το παιδί της χωρίς το άγχος και τον εφιάλτη της έξωσης. Άνεργος είναι και ο σύζυγος της γυναίκας.
Το ζευγάρι έδωσε επίσης χρήματα ώστε να προμηθευτούν κρέας τόσο η οικογένεια της 28χρονης, αλλά και άλλες 25 οικογένειας.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων