Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βολές κατά Κάντα στην απολογία ελληνοελβετού δικηγόρου

Βολές κατά Κάντα στην απολογία ελληνοελβετού δικηγόρου

Εναντίον του κατηγόρου του πρώην διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα βάλλει ο νομικός από την Ελβετία Σπύρος Μεταξάς. Ο άλλοτε σύμβουλός του επί των οικονομικών στρέφεται τώρα εναντίον του πελάτη του και σε ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα απολογήθηκε ενώπιον τριών ανακριτών για το σκάνδαλο των προμηθειών στα εξοπλιστικά προγράμματα, παρουσία του δικηγόρου του.

Εναντίον του κατηγόρου του πρώην διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα βάλλει ο νομικός από την Ελβετία Σπύρος Μεταξάς.

Ο άλλοτε σύμβουλός του επί των οικονομικών στρέφεται τώρα εναντίον του πελάτη του και σε ένα ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα απολογήθηκε ενώπιον τριών ανακριτών για το σκάνδαλο των προμηθειών στα εξοπλιστικά προγράμματα, παρουσία του δικηγόρου του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Του επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ από την ανακρίτρια κυρία Μπράτη, ενώ οι ανακριτές κκ. Σπύρος Γεωργουλέας και Γαβριήλ Μαλλής τον άφησαν ελεύθερο χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

Ο κάτοικος Γενεύης νομικός και κατά τη δήλωσή του νομικός σύμβουλος επιχείρησε να καταρρίψει τις σε βάρος του κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από μίζες των προμηθειών των εξοπλιστικών.

«Πρόστυχοι είναι οι ισχυρισμοί του Αντώνη Κάντα ότι του υπέδειξα πώς θα ξεπλύνει το παράνομο χρήμα του και ότι είχα πρόθεση να ιδιοποιηθώ τα χρήματα» αναφέρει στις πολύωρες απολογίες του ενώπιον τριών ανακριτών Διαφθοράς ο νομικός Σπ.Μεταξάς.

Και προσθέτει: «Ο κ. Κάντας συμπεριφερόμενος οψίμως ως μετανοούσα Μαγδαληνή έχει την ψευδαίσθηση ότι εφευρίσκοντας εξιλαστήρια θύματα για να μετακυλήσει τις ευθύνες του και δηλώνοντας τάχα ότι ήμουν κοινωνός των παρανόμων ενεργειών του και αρωγός στον εγκληματικό σχεδιασμό του, θα τύχει μεγαλύτερης συμπάθειας από τις δικαστικές αρχές, θα αποχρωματίσει τη δική του τεράστια ποινική ευθύνη.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024