Ο Μαραντόνα έδειξε το… μεσαίο δάχτυλο στον Γροντόνα
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «χτύπησε» και πάλι, με τη θρυλική απάντηση που έδωσε στον πρόεδρο της Αργεντίνικης ομοσπονδίας, στον αέρα μιας εκπομπής όπου βρισκόταν ως καλεσμένος.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «χτύπησε» και πάλι, με τη θρυλική απάντηση που έδωσε στον πρόεδρο της Αργεντίνικης ομοσπονδίας, στον αέρα μιας εκπομπής όπου βρισκόταν ως καλεσμένος.
Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Μαραντόνα βρίσκεται σε κόντρα με τον Γροντόνα που είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αργεντινής.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες o Γροντόνα όταν έμαθε πως ο«Ντιεγκίτο» αποχώρησε πριν το τέλος του αγώνα της Αργεντινής με το Ιράν ήταν: «Ε βέβαια. Έφυγε ο γρουσούζης και νικήσαμε!»
Η απάντηση του Μαραντόνα ήταν κάτι παραπάνω από αποστομωτική αφού απλά σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του προς την κάμερα με αποδέκτη φυσικά τον Γροντόνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με την Γκενκ και παίρνει τον Καρέτσα»
- Παρέδες για όσα λέγονται περί εύνοιας στο Μουντιάλ: «Δεν δίνουμε σημασία, απαντάμε στο γήπεδο»
- «Ο Σέκουλιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα»
- Ο Βινίσιους πήγε διακοπές με Βραζιλιάνα παρουσιάστρια – Οι «πικάντικες» φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν (pics)
- Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση Μπάλογκαν: Η FIFA ακύρωσε την κόκκινη κάρτα χωρίς ψηφοφορία (pic)
- «Ο Τζόλης απέρριψε νέα πρόταση γιατί θέλει μόνο Άρσεναλ» (vid)
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442