Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ζέκα, αφού ο Πορτογάλος συμφώνησε το Σάββατο με το «τριφύλλι», μετά από καιρό συζητήσεων. Έτσι ο αρχηγός των «πρασίνων» επέκτεινε το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.
Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ζέκα, αφού ο Πορτογάλος συμφώνησε το Σάββατο με το «τριφύλλι», μετά από καιρό συζητήσεων.
Έτσι ο αρχηγός των «πρασίνων» επέκτεινε το συμβόλαιο του, το οποίο έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον αρχηγό της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου συνεργασίας».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»