Στον νοσοκομείο ο Ν.Αναστασιάδης, αναβολή της συνάντησης με Έρογλου
Στο νοσοκομείο εισήχθη το Σάββατο, με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης. Σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Ν.Χριστοδουλίδη αναφέρεται πως ο κ. Αναστασιάδης θα παραμείνει νοσηλευόμενος και πως η προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ντερβίς Έρογλου, τη Δευτέρα, αναβάλλεται.
Στο νοσοκομείο εισήχθη το Σάββατο, με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης.
Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο ο κ. Αναστασιάδης εισήχθη στο Αρεταίειο Νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρει πως η προγραμματισμένη συνάντηση με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, τη Δευτέρα, αναβάλλεται.
Τι δηλώνει ο γιατρός του
Η κατάσταση της υγείας του Νίκου Αναστασιάδη, είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό, δήλωσε ο θεράπων ιατρός του Δρ Σάββας Καδής.
Ο κ. Καδής ανέφερε ότι ο πρόεδρος εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, τα οποία είχε τις τελευταίες μέρες.
Σε ερώτηση, πότε θα πάρει εξιτήριο απάντησε ότι «είναι πολύ νωρίς ακόμα να το πούμε αυτό».
Την Κυριακή το μεσημέρι θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων, συνέχισε ο κ. Καδής, σημειώνοντας ότι «η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σοβαρό τροχαίο στη Ζάκυνθο – «Γουρούνα» συγκρούστηκε με τουριστικό λεωφορείο – Διασωληνωμένος νεαρός τουρίστας
- Η Ταϊβάν διεξήγαγε ασκήσεις ετοιμότητας για το απόλυτο εφιαλτικό σενάριο με εισβολή από την Κίνα
- Η Γροιλανδία δεν θα πουληθεί ποτέ, τόνισε ο πρωθυπουργός της
- Οι πόλεις που αδειάζουν από κατοίκους και γεμίζουν τουρίστες – Η Ελλάδα στην πρώτη γραμμή της πίεσης
- Τουρκία: Στη φυλακή ο κωμικός Ντενίζ Γκοκτάς για προσβολή του Ερντογάν
- Μουσώνας «πνίγει» την Ινδία – Πλημμύρες, διασώσεις και φόβοι για ακραία φαινόμενα

