Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ταράτσα

Συνελήφθη η μητέρα του νεογέννητου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ταράτσα

Μια 19χρονη και ο 17χρονος αδερφός της συνελήφθησαν για την εγκατάλειψη νεογέννητου κοριτσιού σε ταράτσα μονοκατοικίας στα Πατήσια. Η 19χρονη είχε γεννήσει πρόσφατα, χωρίς να το γνωρίζει η υπόλοιπη οικογένεια, και είχε πείσει τον αδερφό της να καταθέσει ψευδώς ότι βρήκε το βρέφος εγκαταλελειμμένο στην ταράτσα διπλανής μονοκατοικίας.

Μια 19χρονη και ο 17χρονος αδερφός της συνελήφθησαν για την εγκατάλειψη νεογέννητου κοριτσιού σε ταράτσα μονοκατοικίας στα Πατήσια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 19χρονη είχε γεννήσει πρόσφατα, χωρίς να το γνωρίζει η υπόλοιπη οικογένεια, και είχε πείσει τον αδερφό της να καταθέσει ψευδώς ότι βρήκε το βρέφος εγκαταλελειμμένο στην ταράτσα διπλανής μονοκατοικίας.

Από τις ιατρικές εξετάσεις της 19χρονης, προέκυψαν ευρήματα που συνάδουν με πρόσφατο τοκετό. Επίσης, ελήφθη βιολογικό υλικό από την ίδια, για συγκριτικές εξετάσεις στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για δικό της παιδί.

Το νεογέννητο βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Η 19χρονη και ο αδερφός της κατηγορούνται για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και άσκοπη κινητοποίηση της Αρχής με ψευδή αναγγελία.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ανηλίκων Αθηνών, ενώ οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024