Προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων ζήτησε από τη ΔΟΕ ο Ανδρ.Λοβέρδος
Συνάντηση με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τους δασκάλους να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων στην α'βάθμια εκπαίδευση, σημειώνοντας πως «έχουμε δώσει εμπράκτως το στίγμα μας ως νέα ηγεσία»
Συνάντηση με το προεδρείο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας είχε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος. Κατά τη συνάντηση, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε από τους δασκάλους να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων στην α’βάθμια εκπαίδευση.
Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναφέρθηκαν επί μακρόν στα ζητήματα που τους απασχολούν, έκαναν λόγο για άδικες και ρουσφετολογικές μετατάξεις, ενώ έθεσαν θέμα προσλήψεων, σημειώνοντας ότι έχουν συνταξιοδοτηθεί 7.200 συνάδελφοί τους αλλά έχουν προσληφθεί μόλις 270.
Εξέφρασαν, επίσης, τη διαφωνία τους για τη διαδικασία της αξιολόγησης.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ενημέρωσε τους δασκάλους, διά του υφυπουργού Αλέξανδρου Δερμετζόπουλου, για το θέμα των αποσπάσεων, ενώ δεσμεύτηκε ότι η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.
«Έχουμε δώσει εμπράκτως το στίγμα μας ως νέα ηγεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Ralph Lauren και το Americana λουκ: 60 χρόνια μόδας – Από το σκοτεινό Μπρονξ στην κορυφή του κόσμου
- Ελληνιάδης για Κάρεϊ Σκάρι: «Ήταν ταλεντάρα, αλλά έμπλεξε από μικρός με διάφορα πράγματα…»
- «Το Ιράν ή θα υπογράψει ή θα πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά» – Ο Τραμπ επανέρχεται με απειλές
- Πέντε ιρανικές και μία ταινία από την Παλαιστίνη στο 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαιολογικού και Πολιτιστικού Ντοκιμαντέρ ΑΓΩΝ
- Υποκλοπές: Όταν η καχυποψία απέναντι στον εισαγγελέα του Άρειου Πάγου γίνεται βεβαιότητα
- Η UEFA αλλάζει ριζικά το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων
