Η Ξάνθη ψάχνει προπονητή… απόφοιτο του Χάρβαρντ και πυρηνικό φυσικό
Ο Νίκος Κεχαγιάς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης και ήδη στην Ακριτική ΠΑΕ αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Ο Γιώργος Πανόπουλος λοιπόν εξέδωσε με χιουμοριστική διάθεση μια ανακοίνωση-αγγελία στην οποία ζητάει τον επόμενο που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του θέτοντας κριτήρια λίγο... διαφορετικά από τους υπόλοιπους!
Ο Νίκος Κεχαγιάς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ξάνθης και ήδη στην Ακριτική ΠΑΕ αναζητούν τον αντικαταστάτη του.
Ο Γιώργος Πανόπουλος λοιπόν εξέδωσε με χιουμοριστική διάθεση μια ανακοίνωση-αγγελία στην οποία ζητάει τον επόμενο που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας του θέτοντας κριτήρια λίγο… διαφορετικά από τους υπόλοιπους!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Νέος, ωραίος, γνώστης της αγγλικής, πτυχιούχος γαλλικής φιλοσοφίας, απόφοιτος του Χάρβαρντ και με μεταπτυχιακό στην πυρηνική φυσική και γνωρίζοντας και λίγο από ποδόσφαιρο.
Υ.Γ.: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν βιογραφικά στην Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ.
P.O. Box: 1.243.396».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ – Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Αυτό το ποσό θα πάρει ο Μόντριτς για τον έναν χρόνο στη Μίλαν
- Γερμανία: Σε ανασχηματισμό προχώρησε ο καγκελάριος Μερτς – «Έπονται περαιτέρω αλλαγές»
- Καρυστιανού: Αστεία τα περί ρωσικής επιρροής – Όποτε γίνουν εκλογές είμαστε πανέτοιμοι
- Δασμοί 2.0: Αναζωπύρωση του εμπορικού πολέμου από τον Τραμπ – Ποιες χώρες μπήκαν στο στόχαστρο, οι αντιδράσεις
- Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει τον εσωτερικό του Σκρουτζ στο νέο τρέιλερ του «Ebenezer»

