Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ενέκρινε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα η πρόταση του προέδρου Νίκου Νικολόπουλου για συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Στόχος είναι να δημιουργηθεί «ο κεντροδεξιός ΣΥΡΙΖΑ».

Με μεγάλη πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα η πρόταση του προέδρου Νίκου Νικολόπουλου για συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Η πρόταση εγκρίθηκε την Πέμπτη από την Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος με 54 ψήφους υπέρ, 8 κατά και 2 λευκά.

Στην εισήγησή του, ο Ν. Νικολόπουλος τόνισε ότι «ο κατακερματισμός των κεντροδεξιών αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλοιώνει τη βούληση της κοινωνίας, υπηρετώντας εκ της πλαγίου τον μνημονιακό κυβερνητικό συνασπισμό».

Όπως είπε ο κ. Νικολόπουλος, στόχος του είναι να δημιουργηθεί «ο κεντροδεξιός ΣΥΡΙΖΑ», καθώς «δεν επιτρέπεται επ’ ουδενί να συνεχίζεται ο πολυκερματισμός και η διασάλευση της συνοχής των εθνικών δυνάμεων, ως αντιπαράθεση που εκδηλώνεται σε επίπεδο πολιτικού λόγου και πολιτικής πράξης, γιατί είδαμε πόσο εύκολα γινόμαστε βορά στη βουλιμία των εκάστοτε άσπονδων συμμάχων και ταυτόχρονα εχθρών».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι οι κόκκινες γραμμές του κόμματός του εδράζονται στο τρίπτυχο «Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια», το οποίο «θα αποτελεί την οδηγό παράσταση».

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Νικολόπουλος είπε ότι ο επόμενος Πρόεδρος πρέπει να είναι κεντροδεξιός και να εκλεγεί από νέα Βουλή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024