Παπασταθόπουλος: «Δεν είναι σωστό να ισοπεδώνουμε τα πάντα»
Μήνυμα μέσω του Facebook έστειλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι στόχος για την Εθνική παραμένει η πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, ενώ έριξε και την σπόντα του: «Σε αυτή τη χώρα δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνουμε πάντα, όλα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σημαντικής προσπάθειας».
Μήνυμα μέσω του Facebook έστειλε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στην ήττα (3-0) από την Κολομβία, όσο και στην πίστη των διεθνών για αναστροφή του κλίματος.
Αναλυτικά ο αμυντικός της Ντόρτμουντ αναφέρει:
«Ο πρώτος αγώνας δεν πήγε όπως περιμέναμε. Όμως αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί προσπαθήσαμε 100%. Το παιχνίδι δυστυχώς πήγε στραβά απο την αρχή. Τώρα κρατάμε μόνο τα θετικά και κοιτάμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας που μας στοίχισαν.
Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει οτι εμείς πρώτοι αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Σε αυτή τη χώρα δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνουμε πάντα, όλα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σημαντικής προσπάθειας.
Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο γιατί στόχος μας παραμένει η πρόκριση. Εμείς, οι παίκτες το πιστεύουμε και ευελπιστούμε, όπως είμαστε εμείς ενωμένοι να είστε κι εσείς ενωμένοι μαζί μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
- Κιμ Τζου Αέ: Μπορεί μια κόρη να κληρονομήσει την απόλυτη εξουσία στη Βόρεια Κορέα;
- Από μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία – «Ο Τραμπ σκέφτεται σοβαρά την επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]





