Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος: Το θέμα των απολύσεων πρέπει να αξιολογηθεί εκ νέου

Λοβέρδος: Το θέμα των απολύσεων πρέπει να αξιολογηθεί εκ νέου

«Το θέμα των απολύσεων στον δημόσιο τομέα πρέπει να επανεξεταστεί» τονίζει ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων στα ΑΕΙ. Ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει ότι προτεραιότητα του υπουργείου Παιδείας θα είναι η «επαναφορά της ηρεμίας και της "κανονικότητας" σε όλους τους τομείς».

«Το θέμα των απολύσεων στον δημόσιο τομέα πρέπει να επανεξεταστεί» τονίζει ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος βρίσκεται σε αντιπαράθεση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων στα ΑΕΙ.

«Ανήκω στους βουλευτές που καταψήφισα αυτές τις ρυθμίσεις όχι γιατί είμαι αντίθετος στον εξορθολογισμό της Δημόσιας Διοίκησης, αλλά γιατί θεωρούσα πως ο τρόπος με τον οποίο έγινε ήταν με χτύπημα στο ψαχνό. Σε αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, και με τις καταληκτικές ημερομηνίες να μας πιέζουν αποφασίστηκε να δοθεί μια παράταση ώστε να μπορέσει η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στη δική της αξιολόγηση των δεδομένων» αναφέρει σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τονίζει ότι προτεραιότητα του υπουργείου Παιδείας θα είναι η «επαναφορά της ηρεμίας και της «κανονικότητας» σε όλους τους τομείς».

Υπογραμμίζει, επίσης, ότι η νέα ηγεσία του υπουργείου θα σεβαστεί ό,τι έχει γίνει και θα τηρήσει συμφωνίες. «Με προσεκτικά βήματα θα αμβλύνουμε προβλήματα και θα ανοίξουμε τον ορίζοντα της εκπαίδευσης στη νέα εποχή για τη χώρα μας» αναφέρει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024