Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ικανοποίηση, αλλά και χαμηλοί τόνοι στην Κολομβία

Ικανοποίηση, αλλά και χαμηλοί τόνοι στην Κολομβία

Εκ διαμέτρου αντίθετες ήταν οι δηλώσεις και φυσικά το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Κολομβίας, αφού οι λατινοαμερικάνοι μπήκαν όχι απλά με το «δεξί» στο Μουντιάλ, αλλά και με μία εμφατική νίκη απέναντι στην Ελλάδα. Ίσως, ο μόνος που θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ήταν ο Αργεντινός τεχνικός, Χοσέ Πέκερμαν. Ροντρίγκες: «Σαν να παίζαμε στην Κολομβία». Ροντρίγκες: «Σαν να παίζαμε στην Κολομβία». Γιέπες: «Με είδαν τα παιδιά μου να παίζω σε Μουντιάλ».

Εκ διαμέτρου αντίθετες ήταν οι δηλώσεις και φυσικά το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Κολομβίας, αφού οι λατινοαμερικάνοι μπήκαν όχι απλά με το «δεξί» στο Μουντιάλ, αλλά και με μία εμφατική νίκη απέναντι στην Ελλάδα. Ίσως, ο μόνος που θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ήταν ο Αργεντινός τεχνικός, Χοσέ Πέκερμαν.

«Χωρίς αμφιβολία ήταν μία εκπληκτική πρεμιέρα για μία ομάδα που είχε χρόνια να παίξει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πρέπει να πω όμως, ότι ακόμη δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Απλά είμαστε χαρούμενοι για την απόδοσή και τη νίκη μας. Μπορούμε να φτιάξουμε κάτι καλό για το ποδόσφαιρο αυτής της χώρας, αλλά ακόμη είμαστε στο ξεκίνημα».

Όσο για το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια, είπε: «Μπορούμε να γιορτάζουμε σήμερα, αλλά από αύριο πρέπει να σκεφτούμε την Ακτή Ελεφαντοστού, που είναι η πιο ισχυρή αφρικανική ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με το καθαρά αγωνιστικό μέρος του ματς, τόνισε: «Σίγουρα είχαμε κάποια προβλήματα λόγω του παιχνιδιού που έκανε η Ελλάδα και πρέπει να δουλέψουμε στο πως θα τα ξεπερνάμε».

Ροντρίγκες: «Σαν να παίζαμε στην Κολομβία»

Ενθουσιασμένος με την παρουσία του κόσμου στο Μπέλο Οριζόντε ήταν ο Τζέιμς Ροντρίγκες μετά τη νίκη της Κολομβίας επί της Ελλάδας, αλλά απέφυγε τα μεγάλα λόγια. Χωρίς να πετά στα σύννεφα, ο Τζέιμς Ροντρίγκες μίλησε για απλώς ένα καλό ξεκίνημα της Κολομβίας στο Μουντιάλ μετά τη νίκη επί της Ελλάδας με 3-0.

«Είναι πολύ καλό να ξεκινάς έτσι ένα Μουντιάλ, αλλά θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Ήταν σαν να παίζαμε στην Μπαρανκίγια με τόσο κόσμο στο πλευρό μας. Αυτό μας κάνει πολύ χαρούμενους», τόνισε ο-όπως ψηφίστηκε-παίκτης του αγώνα.

Όσο για το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ο μεσοεπιθετικός της Μονακό ανέφερε: «Η συμμετοχή μου και μόνο σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο αποτελεί όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Σίγουρα ήθελα να πετύχω ένα γκολ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και είμαστε σε καλό δρόμο».

Γιέπες: «Με είδαν τα παιδιά μου να παίζω σε Μουντιάλ»

Τους φίλους των «Καφετέρος» που κέρδισαν την μάχη της εξέδρας, ευχαρίστησε και ο Μάριο Γιέπες. Για τα συναισθήματα του, μετά την πρώτη συμμετοχή του σε τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είπε: «Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είναι μεγάλη χαρά για εμένα και έκανα τα πάντα για να την νιώσω. Η τιμή του να με βλέπουν τα παιδιά μου να παίζω στο Μουντιάλ, είναι τεράστια…».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι συμπατριώτες του, λέγοντας: «Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Νιώθαμε λες και παίζαμε εντός έδρας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας και μας έκαναν να νιώσουμε λες και παίζουμε στο σπίτι μας».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024