Ατυχος ήταν ο Μάρκος Παγδατής στο σπουδαίο ματς με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, στο 2ο γύρο του τουρνουά «Queen’s Championships» στο Λονδίνο. Μετά από μόλις πέντε γκέιμ και ενώ το σκορ ήταν στο 3-2 για τον Ελβετό ο οποίος είχε κάνει «break», ο Κύπριος πρωταθλητής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει με τραυματισμό στον ώμο. Αν και μαζί με τον προπονητή του προσπάθησαν να διαχειριστούν το πρόβλημα, μετά από μερικά λεπτά προτίμησαν να αποσυρθούν για να μην ρισκάρουν έναν ακόμα σοβαρότερο τραυματισμό, ενόψει και του τουρνουά στο Γουίμπλεντον.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα αποχαιρετίσει την Σεβίλλη, καθώς αναμένεται να καθίσει για τελευταία φορά κάτω από την εστία της
Η απόφαση αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» και η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να διατηρεί από τη νέα περίοδο τα τμήματα που έχει σε χάντμπολ, ποδόσφαιρο γυναικών, πόλο, βόλεϊ, στίβο και σε άλλα πολλά αθλήματα.