Παρακολουθήστε ζωντανά το πρώτο live chat για την κολπική μαρμαρυγή στην Ελλάδα, που διεξάγεται στο πλαίσιο του συνεδρίου Pulse and Cardio Electrics 2014 (13-15 Ιουνίου, Κρήτη). Ακολουθήστε την Boehringer Ingelheim Ελλάς, στο Twitter, και θέστε τις ερωτήσεις σας στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθηγητή Παναγιώτη Βάρδα.

Η κολπική μαρμαρυγή είναι μία από τις συνηθέστερες ανωμαλίες του καρδιακού ρυθμού, προσβάλλοντας περισσότερο από το 1% του πληθυσμού και έχει σχετιστεί με την αύξηση του κινδύνου εμφάνισης θρομβοεμβολικού και αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου.

Live TweetChat
Η Boehringer Ingelheim αναγνωρίζοντας τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη διαδεδομένη χρήση τους από τους επαγγελματίες υγείας, τους ασθενείς και τους δημοσιογράφους, διοργανώνει 16:00 – 17:00 μ.μ., το πρώτο TweetChat στην Ελλάδα, για να συμβάλλει ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την Κολπική Μαρμαρυγή.

Ακολουθήστε λοιπόν στο Twitter την Boehringer Ingelheim (@boehringergr), αναζητήστε το hashtag #AfibGR και ανταλλάξτε απόψεις για την κολπική μαρμαρυγή. Επίσημος καλεσμένος στην συζήτηση είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθηγητής Παναγιώτης Βάρδας, ενώ η συζήτηση θα αφορά ζητήματα γύρω από τη συμμόρφωση των ασθενών με κολπική μαρμαρυγή, την έγκαιρη διάγνωση, την ποιότητα ζωής και τις νέες εξελίξεις. Η συζήτηση δεν θα αφορά σε θέματα θεραπειών, φαρμάκων ή δραστικών ουσιών.

Στο TweetChat συμμετέχουν επαγγελματίες υγείας, δημοσιογράφοι υγείας, καθώς και το ευρύ κοινό.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για την Κολπική Μαρμαρυγή (hashtag: #ΚΜ) μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας και να ανταλλάξετε απόψεις, δημιουργώντας πεδίο γόνιμου διαλόγου.

health.in.gr