Συζητάμε τώρα ζωντανά για την Κολπική Μαρμαρυγή
Παρακολουθήστε ζωντανά το πρώτο live chat για την κολπική μαρμαρυγή στην Ελλάδα, που διεξάγεται στο πλαίσιο του συνεδρίου Pulse and Cardio Electrics 2014 (13-15 Ιουνίου, Κρήτη). Ακολουθήστε την Boehringer Ingelheim Ελλάς, στο Twitter, και θέστε τις ερωτήσεις σας στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθηγητή Παναγιώτη Βάρδα.
Παρακολουθήστε ζωντανά το πρώτο live chat για την κολπική μαρμαρυγή στην Ελλάδα, που διεξάγεται στο πλαίσιο του συνεδρίου Pulse and Cardio Electrics 2014 (13-15 Ιουνίου, Κρήτη). Ακολουθήστε την Boehringer Ingelheim Ελλάς, στο Twitter, και θέστε τις ερωτήσεις σας στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθηγητή Παναγιώτη Βάρδα.
Η κολπική μαρμαρυγή είναι μία από τις συνηθέστερες ανωμαλίες του καρδιακού ρυθμού, προσβάλλοντας περισσότερο από το 1% του πληθυσμού και έχει σχετιστεί με την αύξηση του κινδύνου εμφάνισης θρομβοεμβολικού και αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου.
Live TweetChat
Η Boehringer Ingelheim αναγνωρίζοντας τη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τη διαδεδομένη χρήση τους από τους επαγγελματίες υγείας, τους ασθενείς και τους δημοσιογράφους, διοργανώνει 16:00 – 17:00 μ.μ., το πρώτο TweetChat στην Ελλάδα, για να συμβάλλει ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για την Κολπική Μαρμαρυγή.
Ακολουθήστε λοιπόν στο Twitter την Boehringer Ingelheim (@boehringergr), αναζητήστε το hashtag #AfibGR και ανταλλάξτε απόψεις για την κολπική μαρμαρυγή. Επίσημος καλεσμένος στην συζήτηση είναι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας, καθηγητής Παναγιώτης Βάρδας, ενώ η συζήτηση θα αφορά ζητήματα γύρω από τη συμμόρφωση των ασθενών με κολπική μαρμαρυγή, την έγκαιρη διάγνωση, την ποιότητα ζωής και τις νέες εξελίξεις. Η συζήτηση δεν θα αφορά σε θέματα θεραπειών, φαρμάκων ή δραστικών ουσιών.
Στο TweetChat συμμετέχουν επαγγελματίες υγείας, δημοσιογράφοι υγείας, καθώς και το ευρύ κοινό.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για την Κολπική Μαρμαρυγή (hashtag: #ΚΜ) μπορείτε να θέσετε τις ερωτήσεις σας και να ανταλλάξετε απόψεις, δημιουργώντας πεδίο γόνιμου διαλόγου.
health.in.gr
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
- Νέα στοιχεία για το πόρισμα που «αποσύνδεσε» ΕΥΠ και Predator
- Η Γερμανία στρέφεται στη Vaca Muerta
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442