Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επαγγελματική κατάρτιση στο digital marketing από το ΑLBA και την Socialab

Επαγγελματική κατάρτιση στο digital marketing από το ΑLBA και την Socialab

Στο πλαίσιο της δημιουργίας εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab, digital marketing agency, προχώρησαν στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κύκλου μαθημάτων με θέμα το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Στο πλαίσιο της δημιουργίας εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, σε συνεργασία με τη Socialab, digital marketing agency, προχώρησαν στην δημιουργία ενός ολοκληρωμένου κύκλου μαθημάτων με θέμα το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Η σειρά των συγκεκριμένων μαθημάτων που οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος (Professional Diploma in Digital Marketing), απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες μάρκετινγκ δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς, και να μάθουν να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα ψηφιακά μέσα.

Με δεδομένο ότι δύο κύκλοι μαθημάτων ολοκληρώθηκαν ήδη με επιτυχία, ανοίγει νέος κύκλος αιτήσεων στο πρόγραμμα.

Οι δυο προηγούμενοι κύκλοι μαθημάτων συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον στελεχών της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών του marketing των: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Pharmaserve – Lilly, Havas Media, Colgate – Palmolive, Praktiker, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Friday’s, Roche κ.ά.

Επιπλέον, το PDDM (Professional Diploma in Digital Marketing) φέρει την πιστοποίηση του Digital Marketing Institute του μεγαλύτερου φορέα για εκπαίδευση στο ψηφιακό marketing παγκοσμίως.

Η βασική δομή του PDDM είναι η εξής:

• Εισαγωγή στο Digital Marketing
• Search Engine Marketing (SEO)
• Search Engine Marketing (PPC)
• Email Marketing
• Digital Display Advertising
• Social Media Marketing
• Mobile Marketing
• Analytics
• Strategy & Planning

Πώς να κάνετε αίτηση

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 211 8006402 ή μέσω e-mail: dm@socialab.gr, ενώ αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ALBA. Αιτήσεις γίνονται δεκτές έως και τις 16 Ιουνίου. Τα μαθήματα ξεκινούν στις 23 Ιουνίου στο ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, Ξενίας 6-8, Αθήνα.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 30 ώρες καλύπτοντας 10 τρίωρα μαθήματα απογευματινές ώρες (18:00-21:00).

Σημειώνεται ότι το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, στον χώρο του οποίου θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα αποτελεί επιλογή μεγάλων εταιρειών για την επιμόρφωση των στελεχών τους. Τα τελευταία χρόνια, το ALBA Executive Development έχει ανταποκριθεί στις ανάγκες άνω των 900 εταιριών και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.500 στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, προσφέροντας σεμινάρια σε όλο το εύρος του management, mini MBAs, Προγράμματα Ανάπτυξης Ηγεσίας αλλά και ολοκληρωμένα Ενδοεπιχειρησιακά ΜΒΑ. Επίσης, το ALBA Executive Development διοργανώνει ετησίως μία σειρά Ανοικτών Σεμιναρίων, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη διαφορετικών βαθμίδων και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δεξιότητες. (Για περισσότερες πληροφορίες: exed@alba.edu.gr)

Τέλος, η Socialab είναι Digital Marketing Agency που λειτουργεί από το 2009 και διαχειρίζεται λογαριασμούς για μεγάλα εθνικά και διεθνή brands. Ο κύριος όγκος εργασιών της είναι στα social media και εξειδικεύεται στο να παρέχει υπηρεσίες για την καλύτερη αξιοποίησή τους.(Για περισσότερες πληροφορίες: Γεώργιος Αναγνωστόπουλος, george@socialab.gr, 211 800 6400).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024