Νεκρός και ο έφηβος δράστης των πυροβολισμών σε γυμνάσιο στο Όρεγκον
Τέλος στη ζωή του φαίνεται ότι έβαλε ο έφηβος, όπως ανακοινώθηκε, δράστης των πυροβολισμών στο γυμνάσιο του Όρεγκον. Ο νεαρός είχε εισβάλει με καραμπίνα στο σχολείο, σκοτώνοντας ένα 14χρονο αγόρι και τραυματίζοντας έναν δάσκαλο πριν καταφύγει σε τουαλέτα του σχολείου και αυτοκτονήσει. Τα στοιχεία του νεαρού δράστη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.
Τέλος στη ζωή του φαίνεται ότι έβαλε ο έφηβος, όπως ανακοινώθηκε, δράστης των πυροβολισμών στο γυμνάσιο του Όρεγκον. Ο νεαρός είχε εισβάλει με καραμπίνα στο σχολείο, σκοτώνοντας ένα 14χρονο αγόρι και τραυματίζοντας έναν δάσκαλο πριν καταφύγει σε τουαλέτα του σχολείου και αυτοκτονήσει.
Τα στοιχεία του νεαρού δράστη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Το θύμα ήταν ο 14χρονος Εμίλιο Χόφμαν, τον οποίο οι συμμαθητές του περιγράφουν ως μαθητή «αγαπητό από όλους».
Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη στο γυμνάσιο Ρέινολντς στο Τράουτντεϊλ του Όρεγκον. Ο έφηβος δράστης μπήκε στο σχολείο με το όπλο άρχισε να πυροβολεί, πυροδοτώντας το πανδαιμόνιο.
Ο δάσκαλος που τραυματίστηκε κατάφερε να σημάνει συναγερμό και να ξεκινήσει την εκκένωση του σχολείου, με τους μαθητές να φεύγουν από το κτίριο και την αστυνομία να περικυκλώνει τις εγκαταστάσεις.
Ο δράστης, αφού σκότωσε τον 14χρονο, κλείστηκε στις τουαλέτες. Τελικά, η αστυνομία χρησιμοποιήσε τηλεκατευθυνόμενη κάμερα για αποκτήσει εικόνα του χώρου και διαπίστωσε ότι ο έφηβος δράστης ήταν επίσης νεκρός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τμήμα μιας χαμένης ηπείρου ανακαλύφθηκε θαμμένο κάτω από τις ΗΠΑ
- Σαμοθράκη: Επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένης γυναίκας από το ρέμα του Φονιά
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης και την Πρωτομαγιά
- Βανδαλισμοί στο 1ο Λύκειο Αργυρούπολης
- Καιρός: Έρχεται καλοκαίρι – Πότε θα δούμε τα πρώτα 30άρια
- Ζαχαριάδης: Το μανιφέστο Τσίπρα, βάση διαλόγου για ενότητα και ανασύνθεση – Το ΠΑΣΟΚ κρατά ανοιχτή την πόρτα στη ΝΔ
