Απούλητα εισιτήρια λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ
Πολλά εισιτήρια σε περισσότερους από 15 αγώνες του Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας παραμένουν απούλητα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η FIFA, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του τουρνουά. Τα περισσότερα αδιάθετα εισιτήρια μέχρι τώρα για τους αγώνες στο Μουντιάλ, αφορούν το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 24 Ιουνίου στη Φορταλέσα, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με το Ιράν στις 25 Ιουνίου στο Σαλβαδόρ και της Νιγηρίας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 21/6 στην Κουιάμπα.
Πολλά εισιτήρια σε περισσότερους από 15 αγώνες του μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας παραμένουν απούλητα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη η FIFA, λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του τουρνουά.
Μεταξύ των αγώνων αυτών, που οι φίλαθλοι έχουν ακόμη τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια, είναι αυτός της Γερμανίας με την Γκάνα, της Σουηδίας με τη Γαλλία και της Ουρουγουάης με την Ιταλία.
Τα περισσότερα αδιάθετα εισιτήρια μέχρι τώρα για τους αγώνες στο Μουντιάλ, αφορούν το παιχνίδι της Εθνικής μας με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 24 Ιουνίου στη Φορταλέσα, της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με το Ιράν στις 25 Ιουνίου στο Σαλβαδόρ και της Νιγηρίας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στις 21/6 στην Κουιάμπα.
Η FIFA ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν πωληθεί 2.9 εκατομμύρια εισιτήρια για τους 64 αγώνες του παγκοσμίου κυπέλλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ετοιμάζεται οδικός χάρτης για την προστασία και διαχείριση της λίμνης Βιστωνίδας
- «Emily in Paris»: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα στη Μύκονο – σε ποια σημεία του νησιού
- Επεισόδια σε αγώνα Futsal στην Κύπρο (vid)
- Λέσβος: Συνελήφθη αγρότης που μετέφερε παράνομα 480 πρόβατά εν μέσω καραντίνας για τον αφθώδη πυρετό
- Κλειστή η Καραγιώργη Σερβίας λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ – Αυξημένη η κίνηση στο Σύνταγμα
- Μήνυση σε διασώστες του ΕΚΑΒ στην Κρήτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια – Συγγενείς γυναίκας που πέθανε στη θάλασσα




