Στις 24 Ιουνίου διεξάγεται το Athens Health Forum 2014 – Rebuilding Health in Greece, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

Το συνέδριο έχει στόχο να δώσει απαντήσεις σε φλέγοντα ζητήματα του κλάδου της Υγείας στη χώρα μας, αναδεικνύοντας τα θέματα που αφορούν το μέλλον του συστήματος υγείας, τις προοπτικές των φαρμακευτικών εταιρειών, ελληνικών και πολυεθνικών, την κρατική πολιτική φαρμάκου, την καινοτομία και πως αυτή μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα θα διερευνηθούν η επόμενη μέρα στον κλάδο της Υγείας μετά την κρίση, πως μπορεί η καινοτομία να γίνει μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στον χώρο του φαρμάκου μετά τη συμπίεση της δαπάνης.

Το συνέδριο επίσης θα εστιάσει στις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που δημιουργούνται στον κλάδο υγείας, στους παρόχους τεχνολογίας και υπηρεσιών και στην δορυφορική βιομηχανία.

health.in.gr