Ένα παλιό Boeing της Ολυμπιακής γίνεται σπίτι στο Όρεγκον
Ένας ηλεκτρολόγος από το Όρεγκον έχει ξοδέψει μια περιουσία για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Αγόρασε ένα παλιό Boeing 727 της Ολυμπιακής και το μετέτρεψε σε σπίτι. Εκεί περνά έξι μήνες της ζωής του. Τώρα σκοπεύει να αγοράσει και ένα ακόμα παροπλισμένο αεροσκάφος, προκειμένου να αποκτήσει σπίτι και στην Ιαπωνία. Δείτε το βίντεο.
Ένας ηλεκτρολόγος από το Όρεγκον έχει ξοδέψει μια περιουσία για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Αγόρασε ένα παλιό Boeing 727 της Ολυμπιακής και το μετέτρεψε σε σπίτι. Εκεί περνά έξι μήνες της ζωής του.
Είναι ένας από τους λίγους σε όλο τον κόσμο που έχει κάνει κάτι τέτοιο. Ανάλογα «σπίτια» έχουν στηθεί στην Ολλανδία αλλά και στο Τέξας.
Ο ίδιος δαπάνησε 23.000 δολάρια για να αγοράσει την έκταση που βρίσκεται το αεροπλάνο και έχει ξοδέψει περίπου 230.000 δολάρια για την μετατροπή του αεροσκάφους σε σπίτι.
Τώρα σκοπεύει να αγοράσει και ένα ακόμα παροπλισμένο αεροσκάφος, προκειμένου να αποκτήσει σπίτι και στην Ιαπωνία.
Η AFRA μια οργάνωση με μέλη τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευαστών, υπολογίζει ότι 1.200 με 1.800 αεροπλάνα θα παροπλιστούν μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης – Δίπλα στα σπίτια οι φλόγες – Εντολή εκκένωσης της Ανθούπολης
- Πρόβλημα με Σαϊμπαρί για το Μαρόκο: Τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή (vids)
- Παραλίγο τραγωδία από λάθος εστιατορίου – Αναφυλακτικό σοκ για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Άλντο Μοντάνο
- Πυροσβεστική: 60 φωτιές ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα – Στην Κεντρική Μακεδονία οι 15 από αυτές
- Κηφισός: Οδηγός με πατίνι «εγκλωβίστηκε» στην εθνική – Η επιχείρηση… απελευθέρωσής του
- Πασκουάλ για Ολυμπιακό: «Ήταν η καλύτερη ομάδα, άξιζε την Euroleague»