Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 S Martini Racing Edition: Στα χρώματα ενός νικηφόρου πολέμου

Porsche 911 S Martini Racing Edition: Στα χρώματα ενός νικηφόρου πολέμου

Οι Γερμανοί επιστρέφουν στο Le Mans "ντύνουν" μια 911 S με τα χρώματα της Martini Racing σε μια περιορισμένη έκδοση που φιλοδοξεί να θυμίσει και να τιμήσει τις ένδοξες μέρες της Porsche στον απαιτητικό αγώνα τη δεκαετία ’70.


Η γερμανική φίρμα επιστρέφει στο Le Mans μετά από 16 χρόνια απουσίας και αποφάσισε να το γιορτάσει, λανσάροντας μια περιορισμένη ειδική έκδοση της 911 S η οποία φέρει –τι άλλο;- τα χρώματα της Martini Racing, τα οποία «έντυναν» και τις νικηφόρες Porsche στο Le Mans, τη δεκαετία του ’70.

Η 911 S Martini Racing Edition θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε λευκό και μαύρο χρώμα προκειμένου να αναδεικνύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα γαλαζοκόκκινα διακριτικά της Martini Racing που διατρέχουν όλο το αμάξωμα.

Επιπλέον, των Martini Racing αισθητικών λεπτομερειών, η περιορισμένη επετειακή έκδοση της 911 S, ξεχωρίζει εξωτερικά από το αεροδυναμικό πακέτο Aerokit Cup το οποίο περιλαμβάνει, ανασχεδιασμένο spoiler μπροστά, μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, νέο αεροδυναμικό διαχύτη και φυσικά τη χαρακτηριστική πτέρυγα που κυριαρχεί στο πίσω τμήμα.

Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν τα ατσάλινα μαρσπιέ με εγχάρακτο, από φώτα LED, το όνομα της έκδοσης. Την εικόνα συμπληρώνουν γαλαζοκόκκινες πινελιές σε στοιχεία του ταμπλό, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μαύρα δερμάτινα καθίσματα, το sport τιμόνι και το πακέτο εξοπλισμού Chrono ως standard. Στον εξοπλισμό συγκαταλέγονται επίσης το Porsche Communication Management με σύστημα πλοήγησης και το ηχοσύστημα Bose.

Την Porsche 911 S Martini Racing Edition εξοπλίζει ο γνωστός επίπεδος εξακύλινδρος κινητήρας με ισχύ 400 ίππων ο οποίος συνεργάζεται με κιβώτιο PDK με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Ως αποτέλεσμα, η 911 S Martini Racing Edition επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δευτερόλεπτα με την ενεργοποίηση του Sport Plus.

Η επετειακή έκδοση θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο στην Ευρώπη και θα «επεκταθεί», στη συνέχεια, σε Κίνα, Λατινική Αμερική και Ιαπωνία, ωστόσο ο αριθμός παραγωγής δεν θα ξεπεράσει τις 80 μονάδες, αυξάνοντας την συλλεκτική της αξία.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024