Πέντε νεκροί από επίθεση σε αεροδρόμιο στο Πακιστάν
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής στη διάρκεια επίθεσης ενόπλων στο αεροδρόμιο στο Καράτσι του Πακιστάν. Τα θύματα ήταν εργαζόμενοι στην αεροπορική εταιρία Pakistan International Airlines και υπάλληλοι της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής από επίθεσης ενόπλων στο αεροδρόμιο στο Καράτσι του Πακιστάν, όπως δήλωσαν μια ιατρός και αξιωματικοί των υπηρεσιών ασφαλείας.
Η ιατρός, η Σίμι Τζαμάλι, η οποία διευθύνει το μεγαλύτερο νοσοκομείο της πόλης δήλωσε πως «πέντε σοροί» διακομίστηκαν σε αυτό και ότι «εισήχθη ένας τραυματίας» για να του παρασχεθούν ιατρικές φροντίδες.
Η ίδια πρόσθεσε ότι οι τρεις από τους νεκρούς ήταν μέλη της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου και οι δύο άλλοι ήταν εργαζόμενοι στην αεροπορική εταιρεία Pakistan International Airlines.
Ο τραυματίες είναι επίσης στέλεχος της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου, ανέφερε η ίδια.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.