Δεν παίζουν με το Μεξικό Ρονάλντο, Μεϊρέλες και Πέπε
Χωρίς τους τραυματίες Κριστιάνο Ρονάλντο, Ραούλ Μεϊρέλες και Πέπε θα παραταχθεί η Πορτογαλία και στο φιλικό με το Μεξικό στη Βοστώνη την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ιβηρικής χώρας.
Χωρίς τους τραυματίες Κριστιάνο Ρονάλντο, Ραούλ Μεϊρέλες και Πέπε θα παραταχθεί η Πορτογαλία και στο φιλικό με το Μεξικό στη Βοστώνη την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ιβηρικής χώρας.
Οι τρεις παίκτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα, με την κατάσταση του σουπερστάρ της Ρεάλ να είναι η πλέον ανησυχητική, αφού η τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο επιμένει εδώ και καιρό και θέτει εν αμφιβόλω τη συμμετοχή του, τουλάχιστον στο ματς της πρεμιέρας του 7ου ομίλου του Μουντιάλ με τη Γερμανία.
Ο Πέπε αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό πόδι και ο Ραούλ Μεϊρέλες στο δεξιό μηρό, αλλά η δική τους κατάσταση μοιάζει καλύτερη.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν στο τελευταίο φιλικό των Πορτογάλων στις ΗΠΑ, αυτό με αντίπαλο την Ιρλανδία, την προσεχή Τρίτη στο Νιου Τζέρσεϊ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βραζιλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε στον Μιλέι να επισκεφθεί τον πρώην πρόεδρο Μπολσονάρο
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



