Βελτιωμένη η κατάσταση του Παπασταθόπουλου
Μπορεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να ακολούθησε για μία ακόμη φορά ατομικό πρόγραμμα ωστόσο ο διεθνής μας κεντρικός αμυντικός έδειξε να αισθάνεται το πόδι του καλύτερα συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες. Στο τελευταίο φιλικό της εθνικής πριν από το Μουντιάλ με τη Βολιβία τα ξημερώματα του Σαββάτου, πάντως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ώστε να είναι πανέτοιμος στην έναρξη κόντρα στην Κολομβία.
Μπορεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να ακολούθησε για μία ακόμη φορά ατομικό πρόγραμμα ωστόσο ο διεθνής μας κεντρικός αμυντικός έδειξε να αισθάνεται το πόδι του καλύτερα συγκριτικά με τις προηγούμενες ημέρες.
Στο τελευταίο φιλικό της εθνικής πριν από το Μουντιάλ με τη Βολιβία τα ξημερώματα του Σαββάτου, πάντως δεν πρόκειται να αγωνιστεί ώστε να είναι πανέτοιμος στην έναρξη κόντρα στην Κολομβία.
Η προπόνηση της Εθνικής έγινε στη Νέα Υόρκη στο προπονητικό κέντρο των Red Bulls στο Νιου Τζέρσεϊ.
Στο ξεκίνημα του προγράμματος, οι παίκτες της Εθνικής χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ και έκαναν χαλαρό τρέξιμο και διατάσεις και πάσες.
Στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, στις σέντρες και τα τελειώματα των φάσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα

