Αναβλήθηκε ημερίδα στο ΚΕΠΥΟ λόγω των απολυμένων καθαριστριών
Αναβλήθηκε η ημερίδα που θα πραγματοποιούσε σήμερα, Τετάρτη, στο ΚΕΠΥΟ η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, καθώς οι απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, οι οποίες ζητούν την άμεση εφαρμογή της δικαστικής απόφασης για την επαναπρόσληψή τους, είχαν προαναγγείλει ότι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το κτήριο.
Η ημερίδα στην οποία θα μιλούσε ο γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης με θέμα «Ηθική & Δεοντολογία» ήταν προγραμματισμένη για τις 4 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της ΓΓΠΣ στην Καλλιθέα.
Χθες, Τρίτη, οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, οι οποίες ζητούν την άμεση εφαρμογή της πρωτόδικης απόφασης για την επαναπρόσληψή τους και καταγγέλλουν τον εμπαιγμό από πλευράς της κυβέρνησης, προανήγγειλαν κινητοποιήσεις έξω από τις εγκαταστάσεις του ΚΕΠΥΟ την ώρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του Αρείου Πάγου για το μέλλον των καθαριστριών αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Η ακτινογραφία της πρότασης Ανδρουλάκη για το νέο Πολιτικό Συμβούλιο
- Κίνηση ματ της Νότιας Αφρικής έναντι των ΗΠΑ: Στέλνει πολιτικό του… Απαρτχάιντ να καλοπιάσει τον Τραμπ
- Μαδρίτη: Προκρίθηκε και στο διπλό ο Τσιτσιπάς (2-0, vid)
- Τζεφ Μπέζος και Met Gala πάνε τελικά μαζί;
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο στο Δερβένι με έναν σοβαρά τραυματία – ΙΧ συγκρούστηκε με μηχανή
- Κοινωνικός Τουρισμός: Η… κολλημένη πλατφόρμα οδήγησε σε 24ωρη παράταση των αιτήσεων
- LIVE: Τορίνο – Ίντερ
- Η κίνηση – ματ του Μεντιλίμπαρ την κατάλληλη στιγμή…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442