Δωρεάν Wi-Fi σε επτά σταθμούς του μετρό και του ΗΣΑΠ
Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε επτά επιλεγμένους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου έχει πλέον το επιβατικό κοινό, ενώ προγραμματίζεται η σταδιακή επέκτασή του, στα μέσα Ιουλίου, σε όλους τους σταθμούς του μετρό (γραμμές 2 και 3), του ΗΣΑΠ καθώς και σε στάσεις του τραμ.
Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε επτά επιλεγμένους σταθμούς σε μετρό και ηλεκτρικό σιδηρόδρομο έχει πλέον το επιβατικό κοινό, ενώ προγραμματίζεται η σταδιακή επέκτασή του, στα μέσα Ιουλίου, σε όλους τους σταθμούς του μετρό (γραμμές 2 και 3), του ΗΣΑΠ καθώς και σε στάσεις του τραμ.
Συγκεκριμένα, στους σταθμούς Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Ομόνοια, Πειραιάς, Νερατζιώτισσα και Δουκίσσης Πλακεντίας, οι επιβάτες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω Wi- Fi στους χώρους εξυπηρέτησης επιβατών και τις αποβάθρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ΣΤΑΣΥ, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για τη συνεχή βελτίωση και παροχή νέων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό, σε συνεργασία με την Ηellas οnline, εγκαταστάθηκε και λειτουργεί δίκτυο προηγμένης τεχνολογίας Wi- Fi, που εξασφαλίζει αξιόπιστη και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο, στους παραπάνω σταθμούς των γραμμών 1, 2 και 3 του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λειψυδρία: Μεγαλώνει η λίστα των περιοχών που έχουν κηρυχθεί σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Συνταγή: Σαγκρία χωρίς αλκοόλ
- Σε κλινικές ενηλίκων τα παιδιά με σπάνιες παθήσεις από την εφηβεία και μετά
- ΗΠΑ: Νέος θάνατος μετά από καταδίωξη της ICE στη Φλόριντα

