Νεόνυμφοι ζήτησαν… αίμα αντί για γαμήλια δώρα
Μια ξεχωριστή ιδέα για το γάμο τους είχαν ο Μπάρι και η Μόνικα Γκαμπλ από τη Βιρτζίνια, οι οποίοι ζήτησαν από τους καλεσμένους τους αντί για γαμήλια δώρα να δώσουν αίμα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Το ζευγάρι μετά το γάμο έδωσε ραντεβού στους καλεσμένους στο κέντρο αιμοδοσίας στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, ζητώντας τους να δώσουν αίμα.
Μια ξεχωριστή ιδέα για το γάμο τους είχαν ο Μπάρι και η Μόνικα Γκαμπλ από τη Βιρτζίνια, οι οποίοι ζήτησαν από τους καλεσμένους τους αντί για γαμήλια δώρα να δώσουν αίμα για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.
Το ζευγάρι μετά το γάμο έδωσε ραντεβού στους καλεσμένους στο κέντρο αιμοδοσίας στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, ζητώντας τους να δώσουν αίμα.
«Τα δώρα σε ένα γάμο είναι πολύ ωραία, αλλά εμείς θεωρήσαμε ότι θα ήταν ακόμη καλύτερο εάν οι φίλοι και η οικογένειά μας θα μπορούσαν να βοηθήσουν για να σωθούν πολλές ανθρώπινες ζωές» είπε ο Μπάρι.
«Η ανθρώπινη ζωή είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο δώρο από όλα. Είναι πολύ πιο σημαντικό από μία τοστιέρα» πρόσθεσε.
Το κέντρο αιμοδοσίας ευχαρίστησε τους νεόνυμφους για την κίνησή τους. Η αίθουσα που έγινε η αιμοδοσία είχε γαμήλια διακόσμηση και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία οι νεόνυμφοι έκοψαν τη γαμήλια τούρτα τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζάκυνθος: Ύποπτο κρούσμα λεπτοσπείρωσης – Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 56χρονος
- Φεγγάρι ή πλανήτης; Αλλόκοτο πλανητικό σύστημα αψηφά τους ορισμούς των αστρονόμων
- Ξηρασία στη διαιτησία: Λίγοι υποψήφιοι για διεθνείς και λίγοι διαιτητές για τα ντέρμπι
- Έρχονται προσλήψεις εξπρές με νέα εφαρμογή μέσω κινητού τηλεφώνου
- Λαμία: Εντοπίστηκε σαλμονέλα και σε άλλες παρτίδες κοτόπουλου, από διαφορετικούς προμηθευτές
- Παράθυρο για αύξηση επιτοκίων λόγω ενεργειακής κρίσης άφησε η Λαγκάρντ





