Ταξίμ: Μέχρι κι ο αστυνομικός διευθυντής συνέλαβε, από το γιακά, δύο παιδιά
Δύο παιδιά συνέλαβε από τον... γιακά ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας γύρω από την Ταξίμ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Σαββάτου. Συνολικά συνελήφθησαν περίπου 120 διαδηλωτές στην «επέτειο» της εξέγερσης εναντίον του Ερντογάν. Η προσέλευση των διαδηλωτών δεν έφτασε την πλημμύρα χιλιάδων που είχαν κατακλύσει τους δρόμους πέρυσι, αλλά οι αρχές είχαν αποκλείσει από νωρίς την πλατεία και απέδειξαν και στην πράξη την πρόθεσή τους για «σκληρή απάντηση» απέναντι στις κινητοποιήσεις.
Δύο παιδιά συνέλαβε από τον… γιακά ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής της περιφέρειας γύρω από την Ταξίμ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων του Σαββάτου. Συνολικά συνελήφθησαν περίπου 120 διαδηλωτές στην «επέτειο» της εξέγερσης εναντίον του Ερντογάν.
Η προσέλευση των διαδηλωτών δεν έφτασε την πλημμύρα χιλιάδων που είχαν κατακλύσει τους δρόμους πέρυσι, αλλά οι αρχές είχαν αποκλείσει από νωρίς την πλατεία και απέδειξαν και στην πράξη την πρόθεσή τους για «σκληρή απάντηση» απέναντι στις κινητοποιήσεις.
Όπως μεταδίδει η Hurriyet, ο αστυνομικός διευθυντής του Μπέιογλου (του διαμερίσματος της Κωνσταντινούπολης στο οποίο βρίσκεται η Ταξίμ και η Λεωφόρος του Πέραν) έπεσε στη «μάχη» με τους διαδηλωτές και συνέλαβε δύο παιδιά.
Οι δύο «ταραξίες», τους οποίους ο αστυνομικός διευθυντής Ουνάλ Αλτινέρ έπιασε από το γιακά, βρίσκονταν μπροστά από τα γραφεία του κόμματος του Ερντογάν, ψηλά στη Λεωφόρο του Πέραν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οριστικό: Αναβλήθηκε το Πανσερραϊκός – Παναιτωλικός λόγω κακοκαιρίας
- Μπανγκόκ: Τουλάχιστον 8 νεκροί από σύγκρουση τρένου με λεωφορείο
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου
- Live streaming: Ολυμπιακός – Σαμπαντέλ
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στο Κορδελιό
- Tα δάκρυα συγκίνησης του Τζον Τραβόλτα από τις Κάννες
