Ο Αρσέν Βενγκέρ θα συνεχίσει στο «τιμόνι» της Άρσεναλ έως το 2017, καθώς, όπως μετέδωσε σήμερα το BBC, ο Αλσατός προπονητής συμφώνησε να επεκτείνει για τρία χρόνια τη συνεργασία του με τους «κανονιέρηδες». Ο 64χρονος τεχνικός ανέλαβε τα «ηνία» των Λονδρέζων το 1996 και είναι πλέον ο παλιότερος προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ στη διάρκεια της παρελθούσας σεζόν ξεπέρασε τα 1.000 παιχνίδια στον πάγκο της Άρσεναλ. Μάλιστα, οδήγησε φέτος την ομάδα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας, βάζοντας τέλος σε ένα διάστημα εννέα χρόνων χωρίς τίτλο για τους «κανονιέρηδες».
Η Μπάγερν δεν «χαρίστηκε» στην Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη (1-0) την οποία έστειλε σε τελικό παραμονής την τελευταία αγωνιστική για το αν θα διεκδικήσει την παραμονή της μέσω μπαράζ ή, θα υποβιβαστεί.
Η Βαλένθια πήγε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό σε πέμπτο παιχνίδι και ο διευθύνων σύμβουλός της Βαλένθια ζητάει την αναβολή του αγώνα με τη Μπασκόνια για την ACB, ειδάλλως θα παραταχθεί με «νέους».