Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η καρδιά του summer clubbing χτυπάει στην παραλιακή λεωφόρο

Η καρδιά του summer clubbing χτυπάει στην παραλιακή λεωφόρο

Τζωρτζίνα Ντούτση Η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος, λίγα χιλιόμετρα μόνο από το κέντρο της Αθήνας, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για καλοκαιρινό clubbing στην πόλη. Οι προσεγμένοι, premium χώροι εκεί που σκάει το κύμα, η θαλασσινή αύρα, τα μεγάλα καλοκαιρινά events είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που έχουν μετατρέψει την «αθηναϊκή Ριβιέρα» σε Μέκκα της καλοκαιρινής, […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος, λίγα χιλιόμετρα μόνο από το κέντρο της Αθήνας, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για καλοκαιρινό clubbing στην πόλη.

Οι προσεγμένοι, premium χώροι εκεί που σκάει το κύμα, η θαλασσινή αύρα, τα μεγάλα καλοκαιρινά events είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που έχουν μετατρέψει την «αθηναϊκή Ριβιέρα» σε Μέκκα της καλοκαιρινής, αθηναϊκής διασκέδασης. Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί, κάνουμε summer clubbing σε πέντε hot spots της παραλιακής.

Massroom Poolside Club
Δυνατά πάρτι, φρέσκιες ιδέες και ατέλειωτος χορός γύρω από την πισίνα είναι μερικά από τα must στον open air χώρου του περσινού Ocean Poolside Club. Επιλέξτε το και υπό το φως της ημέρας για καφέ και δροσιστικές βουτιές στην πισίνα. Εκτός από τους guest DJs, συχνές είναι και οι βραδιές ζωντανής μουσικής με καλλεσμένους γνωστούς καλλιτέχνες.
Λεωφόρος Ποσειδώνος (2η στάση Τραμ), Ελληνικό, πληροφορίες-κρατήσεις: 694 8871414

Aκάνθus
Για δεύτερη χρονιά, το Aκάνθus μάς υποδέχεται στην Ακτή του Ηλίου στον Άλιμο, ανανεωμένο και πλήρως διαφοροποιημένο, για να μας καλωσορίσει στα πιο hot summer parties πάνω στο κύμα. Το Aκάνθus μας περιμένει από νωρίς το πρωί για παγωμένο καφέ και βουτιές στην αποκλειστικής χρήσης παραλία του. Live, θεματικά πάρτι, καλεσμένοι, φαγητό και φυσικά πολλή μουσική, κάνουν το Aκάνθus βασική επιλογή διασκέδασης στα νότια και το φετινό καλοκαίρι.
Λεωφόρος Ποσειδώνος Άλιμος, Ακτή του Ήλιου, πληροφορίες: 210 9680800

Ακρωτήρι – DC
Στο διαχρονικό, mainstream προορισμό της παραλιακής, η ομάδα του Dream City επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στους clubbers της πρωτεύουσας. Τα πάρτι και η διασκέδαση φαίνεται να μην τελειώνουν ποτέ για τις κομψές παρουσίες που επιλέγουν να βρεθούν στο στο γνωστό στέκι του Αγίου Κοσμά.
Βασιλέως Γεωργίου Β5, παραλία Αγίου Κοσμά, πληροφορίες-κρατήσεις: 210 9859147

Island Club Restaurant
Ένας από τους πλέον εξωτικούς, κοσμικούς χώρους υψηλής αισθητικής, της πρωτεύουσας, σε μια από τις πιο προνομιακές, ειδυλλιακές τοποθεσίες. Το hot spot της Βάρκιζας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Από την πρώτη στιγμή που περνάς το κατώφλι του, το Island σε ταξιδεύει πολύ μακριά από την Αθήνα. Στο κομψό περιβάλλον, μπορεί κανείς να απολαύσει το δείπνο του αγναντεύοντας τη θάλασσα του αργοσαρωνικού, όσο και να λικνιστεί υπό τους ήχους του DJ ή του quest καλλιτέχνη.
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Βάρκιζα, πληροφορίες-κρατήσεις: 210 9653563

Disco Vinillio
H διαχρονική ντισκοτέκ της Αθήνας τα τελευταία καλοκαίρια μας υποδέχεται στο Riba’s της Βάρκιζας για όπου μας καλεί να χορέψουμε σε ’60s ’70s και ’80s ρυθμούς στην πίστα-αχιβάδα του χώρου. H ανταπόκριση του κοινού και φέτος είναι θερμή και οι disco, latin και rock ‘n’ roll φιγούρες δεν έχουν σταματημό.
32ο χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα, πληροφορίες-κρατήσεις: 210 9655555

entertainment.in.gr

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024