Δωρεάν μετακίνηση με το μετρό για όσους γνωρίζουν ποιήματα του Πούσκιν
Μία πόλη στη Σιβηρία φαίνεται πως αγαπάει πολύ την ποίηση. Προσφέρει δωρεάν μετακινήσεις με το μετρό σε όσους μπορούν να απαγγείλουν τουλάχιστον δύο στίχους από οποιοδήποτε ποίημα του Αλεξάντερ Πούσκιν, ενός εκ των σημαντικότερων ποιητών της Ρωσίας.
Μία πόλη στη Σιβηρία φαίνεται πως αγαπάει πολύ την ποίηση.
Προσφέρει δωρεάν μετακινήσεις με το μετρό σε όσους μπορούν να απαγγείλουν τουλάχιστον δύο στίχους από οποιοδήποτε ποίημα του Αλεξάντερ Πούσκιν, ενός εκ των σημαντικότερων ποιητών της Ρωσίας.
Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιουνίου για την 215η επέτειο από τη γέννηση του ποιητή, αναφέρει η ιστοσελίδα Sib.fm.
Δάσκαλοι, βιβλιοθηκονόμοι, φοιτητές και μαθητές θα στέκονται στις εισόδους του μετρό για να ελέγχουν εάν οι επιβάτες γνωρίζουν από Πούσκιν, δήλωσε εργαζόμενη σε ΜΚΟ που προωθεί τη ρωσική γλώσσα και κουλτούρα.
Την ίδια ημέρα, απαγγελίες ποιημάτων του Πούσκιν θα πραγματοποιούνται στους χώρους του μετρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Η κλήρωση Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
- Φωτιά στο Σχιστό – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια μέσα
- Χρηματοδότηση για έργα αποκατάστασης στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας
- Κοινωνία Ώρα MEGA: Πρωτιά στην τηλεθέαση την εβδομάδα 13 έως 17 Ιουλίου,
- Αυτή είναι η Ναϊμέγκεν που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός: Η ιστορική σεζόν στην Eredivisie και η πρώτη συμμετοχή στο Champions League (vids)
- Φαρμακευτικές εταιρείες: Η Ελλάδα ως στρατηγικό παραγωγικό κέντρο φαρμάκου της Ευρώπης



