Επιστημονική ημερίδα για τις σπάνιες παθήσεις και τα ορφανά φάρμακα
Η Επιστημονική Εταιρεία Σπανίων Παθήσεωνκαι Ορφανών Φαρμάκων (Ε.Ε.Σ.Π.Ο.Φ.) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σπάνιες Παθήσεις και Ορφανά Φάρμακα στην Καθημερινή Κλινική Πράξη», την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014.
Η Επιστημονική Εταιρεία Σπανίων Παθήσεωνκαι Ορφανών Φαρμάκων (Ε.Ε.Σ.Π.Ο.Φ.) και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, διοργανώνουν Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Σπάνιες Παθήσεις και Ορφανά Φάρμακα στην Καθημερινή Κλινική Πράξη», την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Σεβαστουπόλεως 113 – 3ος όροφος, Αθήνα) και τελεί υπό την Αιγίδα του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.
Η ημερίδα μοριοδοτείται με 3 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.
health.in.gr
- Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις ανάσχεσης καταπτώσεων στην επαρχιακή οδό «Επίδαυρος–Μέθανα»
- Ολυμπιακός: Ο Τζόσεφ παίρνει τη θέση του Νιλικίνα στο ρόστερ του πρωταθλήματος
- Γαλλία: Ο Λεκορνί περνά το σύνολο του προϋπολογισμού χωρίς ψηφοφορία στη Βουλή – «Λάστιχο» το Σύνταγμα
- Τι αυξήσεις θα δουν στον μισθό τους οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα
- Unemployment at 7.5% in December
- Δώστε του ένα αστέρι Michelin να ηρεμήσει: Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ φλέξαρε τη σπέσιαλ σπαγγέτι μπολονέζ του – μόνο που δεν είχε σπαγγέτι
- Στο γήπεδο της Τούμπας ο Φάμελλος – Άφησε λευκό τριαντάφυλλο για τους νεκρούς οπαδούς
- Αλεξανδρούπολη: Ξεψύχησε 5χρονο παιδάκι που περνούσε ίωση – Το μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά ήταν αργά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 30.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442