ΟΠΑΠ: Αύξηση 28% στα καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο
Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την Τρίτη αύξηση των καθαρών κερδών πρώτου τριμήνου της τάξης του 28%, ξεπερνώντας τις προβλέψεις της αγοράς, χάρη στα αυξημένα έσοδα από το Στοίχημα και την συγκράτηση του κόστους. Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 49,7 εκατ. ευρώ από 38,9 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε την Τρίτη αύξηση των καθαρών κερδών πρώτου τριμήνου της τάξης του 28%, ξεπερνώντας τις προβλέψεις της αγοράς, χάρη στα αυξημένα έσοδα από το Στοίχημα και την συγκράτηση του κόστους.
Τα καθαρά κέρδη ανήλθαν στα 49,7 εκατ. ευρώ από 38,9 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.
Οι αναλυτές προέβλεπαν κατά μέσο όρο καθαρά κέρδη ύψους 44,5 εκατ. ευρώ.
Κατά το ίδιο διάστημα, οι πωλήσεις του Οργανισμού αυξήθηκαν κατά 11% στα 966 εκατ. ευρώ, χάρη στην αύξηση των εσόδων από το Πάμε Στοίχημα που αυξήθηκαν κατά 30%.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.