Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

To Enterprise Greece στην έκθεση «Project Qatar 2014»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ελληνική συμμετοχή, την οποία διοργάνωσε το Enterprise Greece, στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών «Project Qatar 2014» στην Ντόχα του Κατάρ από 12-15/05/2014, στο νεόδμητο και ιδιαιτέρως εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο Qatar National Convention Centre, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η έκθεση αυτή, η οποία διοργανώνεται για 11η φορά, πρόκειται για το μεγαλύτερο […]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ελληνική συμμετοχή, την οποία διοργάνωσε το Enterprise Greece, στη διεθνή έκθεση δομικών υλικών «Project Qatar 2014» στην Ντόχα του Κατάρ από 12-15/05/2014, στο νεόδμητο και ιδιαιτέρως εντυπωσιακό εκθεσιακό κέντρο Qatar National Convention Centre, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η έκθεση αυτή, η οποία διοργανώνεται για 11η φορά, πρόκειται για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο Κατάρ. Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την Διεθνή Έκθεση Qatar Stonetech, η οποία αφορά στον κλάδο των πετρωμάτων (μάρμαρα, γρανίτες) και την Heavy Max που αφορά στον κλάδο των βαρέων μηχανημάτων. Σκοπός της έκθεσης είναι να καλύψει τις ανάγκες της συνεχώς ανερχόμενης αγοράς του Κατάρ, αλλά και στη Βόρεια περιοχή του Αραβικού κόλπου καθώς και την Ανατολική πλευρά της Σαουδικής Αραβίας. Επίσης, η ανάθεση της οργάνωσης του παγκοσμίου κυπέλου ποδοσφαίρου το 2022 έχει οδηγήσει τον κατασκευαστικό κλάδο σε μεγάλη αύξηση και τη χώρα σε αλματώδη οικονομική ανάπτυξη.

Η Ελλάδα λαμβάνει μέρος στην έκθεση για 5η χρονιά με εθνικό περίπτερο στο οποίο συμμετείχαν εννέα κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες από τον κλάδο των δομικών υλικών: MARMI GRANITI MANOLOGLOU S.A., MATHIOS REFRACTORIES S.A., ELEMΚO S.A., MAVROGIANNAKIS S.A., DOUKAS S.A., BETON EFSTRATIOU S.A., EPSILON EPSILON S.A., NOVAMIX και Alumil MIDDLE EAST.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός Οικονομίας και Εμπορίου Σεΐχης Ahmed Bin Jassim Al Thani, ο οποίος επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και το Ελληνικό περίπτερο όπου τον ξενάγησε ο κ. Ν. Χριστοδουλίδης, Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ντόχα.

Από Ελληνικής πλευράς, την Έκθεση επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Παναγιώτης Μίχαλος, και ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Κατάρ κ. Ιωάννης Μεταξάς, οι οποίοι, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη οργάνωσης της έκθεσης κα Β. Καλαμάρα, επισκέφτηκαν όλα τα Ελληνικά περίπτερα και συνομίλησαν με τους Έλληνες εκθέτες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024