Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιότητα COCO-MAT ακόμη και στις διακοπές σας!

Ποιότητα COCO-MAT ακόμη και στις διακοπές σας!

Το Μάρτιο του 2014 η COCO-MAT εγκαινίασε ένα νέο, πρωτοποριακό και ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα πιστότητας πελατών. Πρόκειται για το νέο COCO-MAT Friends Club, που στόχο έχει να δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα φίλων της COCO-MAT, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της αγαπημένης εταιρείας, που ειδικεύεται στον ύπνο. Πιο […]

Το Μάρτιο του 2014 η COCO-MAT εγκαινίασε ένα νέο, πρωτοποριακό και ιδιαίτερα ελκυστικό πρόγραμμα πιστότητας πελατών. Πρόκειται για το νέο COCO-MAT Friends Club, που στόχο έχει να δημιουργήσει μια παγκόσμια κοινότητα φίλων της COCO-MAT, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της αγαπημένης εταιρείας, που ειδικεύεται στον ύπνο.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Friends Club θα απολαμβάνουν προσφορές τόσο σε προϊόντα COCO-MAT όσο και σε διανυκτερεύσεις στο παγκόσμιο δίκτυο των COCO-MAT Hotels & Resorts, αλλά και σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Πώς; Συλλέγοντας πόντους απλώς με την επίδειξη της προσωπικής κάρτας μέλους στις συναλλαγές τους στα καταστήματα COCO-MAT ανά τον κόσμο, στο e-shop στο www.coco-mat.com και στα CHRW (COCO-MAT Hotels & Resorts). Έτσι, οι φίλοι της COCO-MAT θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την ποιότητα COCO-MAT ακόμη και στις διακοπές τους.

Τα προνόμια που μπορούν να αποκτήσουν τα μέλη της COCO-MAT είναι σημαντικές εκπτώσεις από 6% έως και 20% σε προϊόντα ύπνου COCO-MAT και από 10% έως 25% σε ξενοδοχεία αλλά και premium ξενοδοχειακές υπηρεσίες, ανάλογα με την κατηγορία στην οποία βρίσκονται τα μέλη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι δε χρειάζεται να έχει συλλέξει κάποιος πόντους για να γίνει μέλος. Αυτόματα, με την εγγραφή του, εντάσσεται στην 1η κατηγορία και απολαμβάνει τα προνόμια αυτής. Επίσης, τα προνόμια θα αλλάζουν κάθε 3 μήνες, ανανεώνοντας έτσι το πρόγραμμα με διαφορετικές εκπτώσεις, προϊόντα και ξενοδοχεία, κάνοντάς το πιο ενδιαφέρον.

Για να γίνει κανείς μέλος στο νέο Friends Club της COCO-MAT, μπορεί να επισκεφθεί οποιοδήποτε κατάστημα COCO-MAT στον κόσμο ή ένα από τα μέλη του δικτύου ξενοδοχείων της COCO-MAT. Ακόμη πιο απλά, να κάνει on-line εγγραφή στο www.coco-mat.com ή στο http://www.coco-mat-hotels.com/

Εγγραφείτε τώρα και απολαύστε τον ύπνο σας με την COCO – MAT!

https://el-gr.facebook.com/cocomat.gr
www.coco-mat.com

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024