Στο Κολωνάκι επικράτησε ο Καμίνης, στον Κολωνό ο Σακελλαρίδης
Στο 1ο διαμέρισμα της Αθήνας (59,82%) και στο 6ο διαμέρισμα (54,15%), πήρε τα μεγαλύτερα ποσοστά ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που αναδεικνύεται εκ νέου νικητής στις δημοτικές εκλογές. Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε τα υψηλότερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα. Ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γ.Μώραλης έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα (59,45%) και στο 3ο διαμέρισμα (58,29%). Πώς κατανέμονται οι έδρες στα Δημοτικά Συμβούλια σε Αθήνα και Πειραιά.
Στο 1ο διαμέρισμα της Αθήνας (Εξάρχεια, Νεάπολη, Μουσείο και Πεδίο του Άρεως, Ευελπίδων, Άγιος Κων/νος, Άγιος Παύλος στην Πλατεία Βάθη, Ιστορικό Κέντρο, Ψυρρή, Πλάκα, Κουκάκι, Κολωνάκι, Λυκαβηττός, Ιλίσια), με ποσοστό 59,82% και στο 6ο διαμέρισμα (Άνω Κυψέλη, Κυψέλη, Πλατεία Αμερικής και Πλατεία Αττικής) με ποσοστό 54,15%, πήρε τα μεγαλύτερα ποσοστά ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, που αναδεικνύεται εκ νέου νικητής στις δημοτικές εκλογές. Ο κ. Καμίνης λαμβάνει 29 έδρες.
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης έλαβε τα υψηλότερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα (Τρεις Γέφυρες, Κάτω Πατήσια, Θυμαράκια, Σεπόλια, Άγιος Μελέτης, Λόφος Σκουζέ, Κολοκυνθού, Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος) με ποσοστό 54,43% και στο 3ο διαμέρισμα (Μαρκόνι, Βοτανικός, Ρουφ, Κεραμεικός- Μεταξουργείο, Ελαιώνας, Θησείο, Κάτω και Άνω Πετράλωνα) με ποσοστό 53,36%. Ο κ. Σακελλαρίδης λαμβάνει πέντε έδρες.
Ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης λαμβάνουν από τέσσερις έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο, ενώ ο κ. Νίκος Σοφιανός και ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης λαμβάνουν από δύο έδρες. Από μία έδρα λαμβάνουν ο κ. Βασίλης Καπερνάρος, ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου και ο κ. Νίκος Αβραμίδης.
Ο κ. Γ.Μώραλης, νέος δήμαρχος Πειραιά από την 1η Σεπτεμβρίου, έλαβε τα μεγαλύτερα ποσοστά στο 4ο διαμέρισμα (59,45%) και στο 3ο διαμέρισμα (58,29%), λαμβάνοντας 21 έδρες.
Ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό (50,44%) στο 1ο διαμέρισμα Πειραιά και λαμβάνει τρεις έδρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Αγώνες για τα τρία τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στους «16»
- Συνταγή: Μεσογειακή ομελέτα με φέτα
- «Φάρος σταθερότητας»: Μαζί με την αβεβαιότητα για τον κόσμο, αυξάνεται και η πίστη των Ευρωπαίων στην ΕΕ
- Κρατικοδίαιτη αριστεία
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)









































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442